Idén március 16-án mutatják be idehaza a Herendi Gábor rendezésében elkészült új magyar szuperprodukciót, a Kincsem című romantikus kalandfilmet, amelynek főcímdala most debütál. A Felveszem a szárnyakat című dal Rúzsa Magdi tolmácsolásában hallgatható meg. A klipben a film számos, eddig nem látott jelenete is helyet kapott.

A Kincsem című filmről

A film főhőse Blaskovich Ernő, aki mindenét elvesztette az 1848/49-es szabadságharc után. Céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, akivel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon. Ezzel a sors tálcán kínálja neki az elégtételt, hogy nemes küzdelemben győzze le ősi ellenségét, von Oettingen bárót. Egyre durvuló rivalizálásukat azonban bonyolítja, hogy Ernő menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe, apja gyilkosának lányába. Vajon mi a fontosabb, a szerelem vagy a bosszú?

A főszereplőt, Kincsem gazdáját, Blaskovich Ernőt megformáló Nagy Ervin gyerekkori álmának megvalósulását látja ebben a filmben. „A Kincsem örökre emlékezetes marad nekem. Vívhattam csábíthattam, mulathattam, lovagolhattam, versenghettem, megmenthettem, gyűlölhettem, üvölthettem és őrjönghettem. Mindez a bennem élő kis srácnak, aki az Egri csillagokon, a Tenkes kapitányán nőtt fel és mindig valami hasonlóban szeretett volna szerepelni hatalmas ajándék. Megtörtént velem az a csoda, hogy Magyarországon forgathattam egy szuperprodukciót, aminek minden egyes alkotója magyar.” – mesélte lelkesen a színész. A szerelmét és egyben fő ellenlábasa lányát, Klárát alakító Petrik Andrea számára a forgatás felért egy kivételes kalanddal, amely során „életre keltek a karakterek” és a kamerák előtt megteremtett miliőben úgy kezdtek el létezni a szereplők, mintha mindig is abban a korban éltek volna.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
levarosbukta
@karma1: A történet biztos jó, de hogy a dal rohadtul nem megy a filmhez az biztos. Ehhez valami sokkal romantikusabb,valami nagyivűbb dallam jobban illene. Egy régi korban játszódó film egy mai modern hangzású dallal, biztos bukta. Nekem nem tetszik.
karma1
@levarosbukta: En csak a filmre es a temajara utaltam, mert a dalt nem hallottam...(technikai okok miatt)
karma1
@levarosbukta: Biztos igazad van, ha mar lattad is es hallottad is egyutt a kettot... Itt a Seabiscuit nevu lonak az eleterol csinaltak egy meghato filmet, az is nagyon nagy siker volt errefele...:o)))
Desischado
Ha magdika énekli akkor már eleve nem lehet jó. Osztom Lekvárosbukta véleményét, egy ódon, romantikus dal sokkal jobb lenne, és egy szép hangú énekesnővel. Nekem sem tetszik.
mariaberta
És miért éppen Rúzsa? Tősgyökeres magyar énekes nincs a kínálatban?
lópicigáspár
@mariaberta: Megelőztél! Itt az élő példa, hogy a bevándorlók elveszik a hazaiak munkáját! Igaz nem vagyok egy vájtfülű, de ennek olyan bántó orrhangja van, hogy borzalom! Ha a Bochkorék nem kapják anno fel, sehol se lenne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.