56. születésnapja alkalmából vendégeskedett a FEM3 Caféban Lagzi Lajcsi, akihez Berki Krisztián érkezett meglepetésvendégként.

A celeb egy tortával lepte meg a szülinapost, aki rengeteget segített neki a tévés szakmával kapcsolatban néhány évvel ezelőtt.

Berki ezen túl pedig szembesítette Lajcsit azzal, hogy időpontot szervezett 18 éves lánya fotózásához, aminek említésére a trombitás már a múltkor is kiakadt.

Lagzi Lajcsi egyáltalán nem szeretné ha egyetlen lánya modellkedni kezdene, és véleménye szemmel láthatóan a legutóbbi alkalom óta sem változott a témában.

Természetesen Berki rendkívüli módon élvezte a szituációt, amit Lajcsi valószínűleg nem a legkedvesebb szülinapi ajándékként értékelt.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem tudom, hogy ennek a Berkicölöbnek egyáltalán szabad lenne-é a közelébe engedni bármely korú fiú- vagy lánynemű gyermeket, azon gyermek maradandó testi és lelki károsodás elszenvedése kockázata nélkül.
Elég a Berki látványa egy maradandó fogyatékosság elszenvedése céljára. És az áldozat még szóba se kell, hogy álljon vele.
human
Berki amúgy mióta hajt fel 18 éveseket "fotózásra"?
wagabund
Kínos meglepetéssel készült Lagzi Lajcsi születésnapjára Berki"...

namost ki nem szarja le?
human
Ha elhangzik Berki Krisztián neve, vajon kinek ki jut eszébe előbb?
A, herevasalós Berki
B, lólengésben olimpiai és többszörös világbajnok Berki Krisztián

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.