Veséje miatt kezelik hétfő óta kórházban Benke Laci bácsit, a többszörös világbajnok sztárszakácsot. 

Schobert Norbi, az ismert fitneszguru úgy véli, a népszerű tévés szakács azért lett beteg, mert az utóbbi időben rengeteg támadás érte a korszerűtlen és egyszerű főzési módszerei miatt.

"Kórházba juttattátok Laci Bácsit!" – írja Facebookon. Norbi szerint a legundorítóbb, hogy a "divatos gasztrobloggerek" minden pozitívumot kivágtak Laci bácsi videóiból, és azt emelték ki, ami támadható.

Köpködték, hogy ketchup-ot ad az olasz tésztához, de kivágták, hogy friss paradicsommal csinálta és a végén az egyszerű, szegényebb embereknek javasolta a szidott hozzávalót

- fakadt ki Norbi.

"Kórházba juttattátok Laci bácsit" – Schobert Norbi nagyon dühös

Fotó: Facebook/Norbi Update

Vannak generációk és van múlt, amit tisztelni kell! Ti is lesztek öregek és lehet nem fogtok akkora életművet letenni, mint Benke László, aki az egyszerű, esetleg szegény embereknek segít. Benne Apáink, Nagyapáink főztjét érezzük amíg lehet. Őket is a sírba gyaláznátok a kis ételükkel az ünnepi asztalnál, hogy nem konfitált bio kacsamellet adott vegán spenóttal

- záporoznak a költői kérdések. Norbi Albert Györgyi tragikus halálát hozza fel a média káros szerepének demonostrálására, majd a Facebook-poszt népszerűsítésére kéri követőit:

Kérem Ti is fejezzétek ki az együttérzést és a szeretetet egy lájkkal és megosztással! Láthassa az Öreg, hogy mennyien vagytok!

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Én úgy gondolom, ha valóban ez lenne az indok, amit "Norbi doktor" emleget, nem a veséjével kezelnék őt. Aranyos kis úr, a beszédét bírom, de a főztjeit nem szívesen enném meg sokszor, ezért egy ideje már csak véletlen szerűen nézem. Mielőbbi gyógyulást kívánok neki. De meg kell hagyni, Norbi alkalmasabb lenne a szociális ágazat vezetésére, mint Balog úr. Több benne az empátia. :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
emerencia
Ha szabadnapomon itthon vagyok igyekszem nézni, hogy hogyan főz. Profi szakács, remekül magyaráz, sokat lehet tőle tanulni. A reklámjait már nem kedvelem és kissé idegesít, ha belekacsint a kamerába úgyhogy ezeket a jeleneteket hanyagolom. Összességében egy szerethető ember, mielőbbi gyógyulást és boldog idős kort kívánok neki. Nem szeretném, ha túlságosan lefogyna mert az az ő korában ez nem az egészséget jelenti. Sovány szakácsban sohase bízz! A recepteket és a főzési technikákat tekintve feltétlenül megbízom benne de nem utánozom mindenben. Mindannyiunknak meg van a saját főzési, sütési stílusa.
Eladott Ország
"Schobert e tekintetben meg amúgy is az egyik legokosabb magyar, aki háta mögött hagyva a rendőri pályát, kitűnő üzleti érzékkel lovagolta meg a szerinte egyik legfontosabb hungarikumot, az elhízást, és építette rá önmagát, illetve teljes termék­ és cégbirodalmát. Előbb tömegeket tornáztatott, majd átnyergelt a celebritások lefogyasztására, aztán életmód tanácsadónak álcázott hobbi­ dietetikusként tört be az élelmiszeriparba. Jódolgában részvényekkel is spekulált, majd miután sajnálkozását fejezte ki azok iránt, akik pénzben mérik a hazát, egy 40 milliós Porsche­t is sikerült összetörnie. Mert ő meg egyáltalán nem pénzben méri."
r2d2
Laci bácsi nagy piás! Ritkán józan, amikor vidéken főz! Egészségtelenül él, ennyi!
glorianna
Benke Lászlónak nincsenek személyiségi jogai? Erősen kétlem, hogy hozzájárult volna a képek közléséhez és egészségi problémáinak a taglalásához.
ila51
@glorianna: na , épp azt nézem én is
hátha Norbiék még azt is tudnák , hogy a parkoló őr kutyája fittyet hány rájuk , magyarul elfordult a kajájuktól ... annyi esze azért van , pedig reklámot sem lát

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.