Rekordokat döntöget a TV2 Csoport: januárban minden eddiginél magasabb közönségarányt ért el a legfontosabb, 18-59 év közötti nézők célcsoportjában.A tévénézők közel ötöde választotta a médiacsoport csatornáit, így a januári eredmények alapján minden eddiginél szorosabb a verseny a TV2 Csoport és az RTL Magyarország között.

A TV2 Csoport 2010-ben alakult, portfóliója 2016-ban bővült ki. Mára 11 csatornával bír a médiavállalat, amely ilyen közel még soha nem járt legnagyobb konkurense legyőzéséhez.

Sosem volt ilyen magas a TV2 nézettsége

A kábelcsatornák versenyét januárban magabiztosan nyerte a SuperTV2 a teljes lakosság körében, főműsoridőben és egész napon egyaránt. A hónap első négy legnézettebb műsora a kábelcsatornák kínálatában a Sztárban Sztár + 1 kicsi adásai voltak, a január 8-i adás pedig a megtisztelő minden idők legnézettebb kábelműsora címet is elnyerte: közel 800 ezer néző követte figyelemmel aznap este élőben a TV2 Csoport és az IKO Műsorgyártó szuperprodukcióját.

A tévénézők körében hatalmas népszerűségnek örvend a TV2-n futó Az 50 milliós játszma is, amelynek idei szezonját Majoros Péter Majka vezeti. A teljes lakosság körében magasabb közönségarányt tudhat magáénak idősávjában, mint a fő vetélytárs RTL Klub, ahol ebben az idősávban Barátok Közt, Éjjel-nappal Budapest, valamint a Fókusz ment.

A Propeller kiadója az IKO Digital Kft., az IKO Media Group tagja.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez Magyarország jelene ­jövője, sarokban a független magyar média hullájával. Nyugi van, Andy! A nézettség kurvára nem számít (ezt Habony és Vajna egyaránt meg tudja erősíteni),
dőlnek majd a kormánymegrendelések n­ szeres nagyságrendben, és dől a lé zsákszámra. Persze az alkotmányos költséget vissza kell csorgatni, de így is hátra lehet dőlni. Annyi, hogy a kritikus, úgynevezett ellenzéki álruhát most már le kell vetni és nyíltan lehet dicsőíteni a kormányt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Párszor belenéztem az 50 milliós játszmába a főnyereményt ebben a formában nem fogják elvinni mert ahhoz mindig csak egy válaszra tehetik. Ez is elfog laposodni.
Eladott Ország
Ez Magyarország jelene ­jövője, sarokban a független magyar média hullájával. Nyugi van, Andy! A nézettség kurvára nem számít (ezt Habony és Vajna egyaránt meg tudja erősíteni),
dőlnek majd a kormánymegrendelések n­ szeres nagyságrendben, és dől a lé zsákszámra. Persze az alkotmányos költséget vissza kell csorgatni, de így is hátra lehet dőlni. Annyi, hogy a kritikus, úgynevezett ellenzéki álruhát most már le kell vetni és nyíltan lehet dicsőíteni a kormányt.
adrenalink
@szaboria1: A Maradj talpon már 5. éve megy, 650 adás körül tart, és eddig csak 4x vitték el a 25 milliós főnyereményt, mégsem laposodott el.
mariaberta
A TV2- -ha van valami nézettsége-a török sorozatoknak köszönheti. A többi hülyeséget nézni sem érdemes.
papa.49
Ti nézitek ezeket???Hát én ugyan nem, még a kínálatból is kitöröltem eme veretes kanálisokat)))))))
szaboria1
@adrenalink: Mert Gundel és Majka között zongorázni lehet a különbséget. Majka röhögése már fárasztó.
lampa laz
Jó lesz, ha vigyáz a nemzet hörcsöge, mert a feltörekvő echo-szekeret- nem verheti xarrá, azé az mégis csak a zorbán házi csatornája.
namihami
Barátok közt, Éjjel-nappal Budapest, Fókusz.
Na, ha ezek viszik a nézettségi csúcsot, akkor nemcsak a műsorok készítőjét, de a nézőit is behatárolja szellemi szint okán.
Azok, akiknek ezek képezik az igényeit tv-műsor gyanánt. Na, azok viszik egyre feljebb a Tv2 és hasonlók nézettségét. Ők azok, akik Borson, Storyn, Habony-lapon és hasonló ""papírtermékeken"" kupálódnak. Mert ugye a wc-papír is papíráru, mégsem nevezzük újságnak. Nekik a fenti tv-műsorok az irányadók.
adrenalink
@szaboria1: Akkor Te még nem hallottad Ábel Anitát röhögni! Brrrr
Cefi
"A Propeller kiadója az IKO Digital Kft., az IKO Media Group tagja."

Így már értem. Szerintük a jövő hónapban mindenki az országban csak ezt a szart nèzi.
lópicigáspár
Népbutítás mesterfokon! Anyósom is ezeket a sz@rokat bámulja állandóan, mit is kellene még mondanom...!
szaboria1
@adrenalink: Inkább mást nézek ezt is csak 10 percig bírtam.
Nessy
ha véletlenűl lenne egy műsor, amit a TV2 valamelyik kanálisán megnézne az ember, 10 percen belül le tesz róla. 10 perc film, 15 perc reklám, benne a Társadalmi célú hirdetésekkel. Na, a második reklámblokknál feladom, és inkább olvasok, vagy keresek nézhető műsort. Szerencsére az oroszlán, miközben felfalja a zebrát, nem áradozik a csirke hús ÁFA csökkentéséről, meg a minimál bér emelésről.
simmering73
Annyira, hogy már csak a meteorológiai jelentést néztem ezen a szennycsatornán, de már azt se fogom. Mióta Lajos és Noémi elment, azóta gyakorlatilag megszűnt a színvonala ennek is. Tisztelem és becsülöm Andrist, tudom, hogy órákig tudna beszélni az időjárásról, csak valakiknek ez nem kell. A kaput a mai jelentés csapta be, mikor fél percben mondta el a mai időjárást, a következő napokról meg csak annyit mondott - háttérinformációk nélkül-, hogy változékony idő lesz. Gratula
not me
SOSEM nézem a tv2-őt... ja, mert nincs is tévém, szóval nem miattam nőt a nézettség.
De azért bocsánatot kérek azoktól, akik azt feltételezték, hogy miattam nőt a nézettség: Bocsánat!

Most képzeld el, hogy valaki UHD 4K-s tévén nézi a tv2-őt...
Nézi a reklámokat, a kormányhirdetéseket, a masszív hazugságokat, rágalmakat közlő híreket (a tv2-ön a hó is máshogy fagy le), a show műsorokat, amiben lemennek idióta emberek kutyába, és közben pár 25 éves filmet is levetítenek, amit már 45x látott mindenki.

Kik nézik a tv2-őt?
Nem tudom, mert senkit nem ismerek, aki ilyet tenne... bár titokban lehet, hogy egyesek mégis, de ők maguknak sem merik beismerni, nemhogy másoknak.

Gyónás a templomban.
A pap: "Már megint mit csináltál, fiam?"
Az áldozat: "Éjjel, titokban a tv2-őt néztem."
A pap: "Ez nagyon súlyos! Nincs annyi miatyánk elmondása, ami feloldozna, fiam, úgyhogy mi az anyád p..., szóval mondj el 9 millió miatyánk után, 9 millió mianyánkat is.
Előre szólok, hogy az sem segít, de legalább addig sem nézed a tv2-öt.
papa.49
@adrenalink: Egyszer miközben kapcsolgattam a tv. hallottam de az inkább lónyerítésre hasonlított, először azt hittem éppen ölik, aztán rájöttem, hogy csupán ez a valója)))))))
adrenalink
@papa.49: Van ebben a nőstényben valami velőtrázó! Ráadásul csináltak belőle egy Liptai 2.0-t...
www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/abel-anita-lett-az-uj-liptai-claudia/qcbkdyx
papa.49
@adrenalink: Valahogy engem taszít a banya...
adrenalink
@papa.49: Liptait sem csíptem, de ez sokkal sz@rabb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.