Rokontartási pert indítottak Pécsi Ildikó ellen, így már ő is benne van fia három éve tartó válóperének vagyonmegosztási kálváriájában – írja Bors.

Pécsi Ildikó: Csak remélni tudom, hogy megérem a tavaszt

Nem csitulnak a kedélyek Pártos Csilla és Pécsi Ildikó fiának válása körül. Most éppen a vagyonmegosztásnál tartanak. Nagyon megviselik a történtek, aggasztóan nyilatkozott az egészségi állapotáról.

Nem vagyok jól, egy kicsit sem. Nagyon régen nem tudtam örülni semminek... Ötven éve élünk együtt Szűcs Lajossal, de még soha nem voltak olyan szomorú napjaink, mint mostanában. Az ő egészségét is nagyon megviseli ez az ügy, és az enyémet is. Szó szerint egyre rosszabbul vagyunk.

Eljött az idő, hogy engem személyesen, mint Pécsi Ildikót, megszólítottak, ugyanis ellenem is per indul rokontartás miatt. Még álljuk a sarat, de nem tudom, hogy meddig leszünk képesek elviselni ezt a szívtelen és méltatlan helyzetet. Félek, hogy mi lesz a vége, és csak remélni tudom, hogy megérem a márciust, amikor elkezdődik a per. Nagyon komolyan aggódom, hogy nem fogjuk tudni végigcsinálni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Huntergirl
Nem kell beleavatkozni (csalni, átíratni, kígyó békát kiabálni) FELNŐTT fiunk válásába.Azért az unokát megtagadni, mert anno ő választott neki anyát, és szerinte rosszul... Az ember beismeri, ha tévedett, felemelt fejjel eltűri, de nem mint egy taknyos, aki nem tanult meg veszíteni, mindent bevetünk, csakhogy mi nyerjünk? A pénzt nem viszi a sírba, és szegény pici fia azt se tudja mit kell vele kezdeni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@Manhattan: Igen. Maradjunk annyiban a bíróság majd dönt ebben az ügyben.
Manhattan
@szaboria1: Akkor én azért látok tisztábban, mert fiam is van és lányom is!
Manhattan
@Horizont: Nehéz bizony! Mert ők mindent jobban tudnak ám... )
feco fero
Kedves Ildikó!
Te csak egy anyós és egy nagymama vagy! Gondolom nem kevés tanácsoddal jutottatok idáig.
Mi lenne ha abból a tömérdek szeretetből amit tőlünk kaptál, adnál a menyednek a családod minden tagjának? Szerintem még akkor is maradna elég neked.
A fiatalok meg oldják meg az életüket, hiszen nagy korúak, nem de?
Persze aki szeretni nem tud, az előbb utóbb kórházba kerül, vagy ...!
darvinkettő
@Manhattan: Három fiam van,de ugyanilyen jóindulatú anyósom is volt,ezért mélyen megvetem Pécsi Ildikót a viselkedése miatt.Lakjon egyszerre mind az összes ingatlanban,amit a szellemi fogyatékos fia ráíratott.
aremy
azért kíváncsi vagyok ki megy el előbb ő vagy a remény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.