Merész ötlettel állt elő Kovács Kovi István, a leghíresebb hazai felnőttfilmes rendező. Kovi hihetetlen gyűjteményt tudhat magáénak, ám szeretné, ha a pikáns élmények a jövő generációi számára is megmaradnának.

Huszonöt éve gyűjtöm a különböző alkotásokat a szakmából, a többségüket Magyarországon forgatták, de legalábbis magyar szereplőkkel. Minimum 2-3 ezer felnőttfilmet őrzö­k, senkinek nincs ekkora kollekciója idehaza. Az utcakép, a ruhák, a frizurák, az intim fazonok, a pózok, a szexfilmek története – ezek mind egy ma már letűnt korszakról árulkodnak. Ne tagadjuk, akkoriban rengetegen nézték a felnőttfilmeket, néhány szereplő pedig igazi nemzetközi sztár volt

– magyarázta Kovi, akinek legnagyobb bánatára a kollekció nagy része korabeli formátumban van. Szerinte gondoljon bárki bármit, ezek a magyar videókultúra részét képezik.

Kiszámoltam, hogy ha valaki napi tíz órán keresztül digitalizálná a filmeket és a papír fényképeket, akkor is évek kellenének, mire végezne a munkával. Ehhez a feladathoz profik kellenek, akik hatékonyan képesek megmenteni ezeket a filmeket

– magyarázta.

A pornórendező úgy tervezi, hogy az archívumot elérhetővé tenné mindenki számára. Akit érdekel a téma – és elmúlt 18 éves –, az bármikor belenézhetne a kicsi, kevésbé ismert alkotásokba.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Beleraknám orbán hangját, mert erotikus; -bassza a fülem.
simmering73
Nem lesz nehéz. Kupleráj az egész ország.
papa.49
Régen csak a ,,sűrűn baszott elvtársnők,, országa voltunk mára ez nagyon kiszélesedett-------

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.