Schobert Norbi egy vasárnapi Facebook-poszttal igazolta, hogy bizony elég foghíjas a kémiatudása: szerinte a répacukornak és a kokainnak is vegyjele van.

Több se kellett a segítőkész felhasználóknak, úgy döntöttek, az elemekből alulképzett táplálkozás-szakértő celeb segítségére sietnek.

Mozgalom indult: szerezzünk kémiatanárt Schobert Norbinak!

A

Szerezzünk Norbinak kémiatanárt! Nyilvános gyűjtés, imakommandó

nevű Facebookos eseményhez még egy valós, jövő szombati időpontot is megadtak, hogy közösen ismételhessék át az általános iskolai kémiaanyagot.

Már több mint ezren érdeklődnek, Norbi azonban egyelőre nem jelezte részvételi szándékát.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Helyes, s következzék az a mozgalom, akik egy elemi európai földrajzi fogalmakat tartalmazó könyvet vesznek a dagadt törpének, külön kiemelve, hogy mit is jelent az a kifejezés, hogy: Közép-Európa! =))
Eladott Ország
"Norbi szellemi vakondtúrásának és világítótornyának bölcs és megszívlelendő gondolataival állunk szemben a kémia tudományáról. Nincs annál idegesítőbb, mint amikor az ostoba pöcs, a Ripost internetes hasábjain művelődő félanalfabéta, a fogalmatlan, általános műveltségét tekintve egy büdös zokni szintjén közlekedő fitness­guru okoskodik, de látványosan hülye hozzá. Kinek az érdeke, hogy félhülye, felületes tudással, de annál nagyobb hittel felruházott Schobert Norberteket termeljen ki a magyar oktatási rendszer? Úgyhogy nem kell a színház, nem kell a dráma, bulvárceleb kartárs! Semmi extra, csak a szokásos: újfent kiderült, hogy a bárki hátán felkapaszkodni képes, gátlástalan, pénzéhes Schobert az egyik legkártékonyabb istencsapása, ami jelenleg ezt az egyébként is elhülyülésre hajlamos, tartósan hülyített népet sújtja. Teljesen mindegy, hogy mivel kapcsolatban szólal meg, a magma alatti pöcegödörből jön a röfögés. Mondanám, hogy szégyellje magát, de semmi értelme nem lenne."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.