Még mindig borogatjuk az agyunkat azután a kis közjáték után, ami az Édes Életben zajlott le az aranypáros, Alekosz és Baukó Éva, valamint a naptárdíva Kiszel Tünde közreműködésével.

Baukó Éva kitalálta ugyanis, hogy ő elismert újságíró szeretne lenni, ennek első lépéseként pedig nem más, mint egy Kiszel Tünde-interjú kínálkozott a legalkalmasabbnak.

Napi bizarr: Alekosz és Kiszel Tünde tényleg egy párt alkot?

Az operabálok királynője addig fejtegette, hogy az ő szívét nem olyan könnyű meghódítani, míg Alekosz el nem ismerte: ő a titkos amorózó, aki az érett szépség közelébe férkőzött.

Tünde nem ellenkezett, sőt ő volt az, aki először bevallotta, hogy több van közte és a Való Világ egykori győztese között puszta barátságnál.

Ez a kis szerelmi kapcsolat csak egy játékos interjú kitalált része volt, de aztán ki tudja – már semmin sem lepődnénk meg.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Passzolnak egymáshoz, az egyszer biztos.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Alekosz nem més, mint egy Tempi . völgyben élő kecskepásztor.
Cefi
Biztositva a bringáspergető-utánpótlás.
Eladott Ország
"Itt a szemét ­valóság (trash reality) az egyedüli szervezőelv, a szájbarágott moslék a szellemi sötétség. A fél ország szellemi leépüléséből szárba szökkenők országában a média és a nyilvánosság nem elhanyagolható része a naptárdíva Kiszel Tündéket, aranypáros Alekosz és Baukó Évákat, Berki Krisztiánokat, Gáspár Győzőket és további névtelenekből állítólagos valakikké avanzsált senkiket becsül meg és hordoz a vállán. Igen, tényleg nehéz elhinni, hogy létezik egy olyan univerzum, ahol egy naptár­ fotómodellből rejtélyes módon önjelölt médiaszemélyiséggé átváltozott Kiszel Tünde a köz megelégedésére jogot formálhat arra, hogy egy Pulitzer­ díjas vérbeli újságírót rendreutasítson és elküldjön vagont rakni. Azért, mert véleményt mondott a nemzet herevasalt bikájáról, a tahó közönségességből várat építő Édes Élet című, bulvárnak is szenny kategóriájú műsor sztárjáról, rejtélyes milliók tulajdonosáról. Aki ellen nem mellesleg évek óta sikkasztás vádjával folyik eljárás. Akinek – a diákolimpikonoktól eltérően – egy fél ország ismeri a nevét. Pedig van az az univerzum, itt bontakozik ki nap mint nap körülöttünk, építik tégláról téglára, a szarházi NER tagok."
simmering73
Alekosz egy hete még a szánkón próbálta teherbe ejteni baukót. Azon se csodálkoznék ha ők hárman alkotnának egy párt. Ennek a baukónak is csak azért van eggyel több agytekervénye mint egy tyúknak, hogy ne szarjon az udvar közepére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.