Ma ünnepelte a születésnapját Kozsó, aki a Mokkában tűnt fel a jeles alkalomból, és elmesélte, édesanyja minden évben hajnali négykor köszönti – idén sem volt ez másképp.

A kilencvenes évek sztárjának sok terve van, ezek közt – dicséretes kitartással – tervezi az új dalokat és csapatokat is.

Kozsó örökké pozitív, de azért pert indít a rágalmazók ellen

Nemrég Amerikában járt volt párjával, Keirával, de ma már csak barátok, és a koncerteken találkoznak – hangsúlyozta.

A Szomorú szamuráj elkövetőjét sok támadás érte az elmúlt időszakban, perelni fog mindenkit, aki bántotta és valótlanságokat írt róla. Ehhez képest állítja, hogy soha nem érzi fáradtnak magát, soha nem szomorú, a pozitív dolgokat látja mindenben és örül annak, hogy létezik.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
www.borsonline.hu/celeb/kozso-apja-viheti-el-az-aramlopasos-balhet-a-fia-helyett/112143
Tincses Kozso apja viheti el az áramlopásos balhét a fia helyett. Az énekes tetemes vagyont és adósságot varrt szülei nyakába. Még hírhedt teaháza is a szülei nevére került, így lehet, hogy a szomorú szamurájnak nem is okoz fejfájást, hogy ott áramlopás miatt vizsgálódik a rendőrség. Nem tudni, szüleivel hogyan számol el Kozso, de tény: édesapjára és édesanyjára testálta át hatalmas vagyonát, ezzel együtt pedig óriási tartozástól is megszabadult. A popsztár egykor még tag volt, ám körülbelül akkor, amikor megkapták az értesítést az adóhatóságtól arról, hogy adótartozásuk van, kiszállt a cégből, szüleire hagyva mindent. Így aztán a most érvényben lévő végrehajtás miatt sem kell aggódnia.
Az Ámokfutók frontembere a Csengery utcában is birtokolt egy pincehelyiséget, ahol több milliós közösköltség-tartozást halmozott fel. Úgy döntött, ezt az ingatlant is édesapjára íratja, így az ott élők hiába verik nála az asztalt, hogy fizesse ki a tartozását, mert azt rajtuk akarják behajtani, nem érnek el semmit, mert Kozso feltett kézzel csak annyit mond: már nem is az övé az ingatlan. A közösköltség-elszámolások szerint édesapja sem szeret a zsebébe nyúlni, ő sem fizette ki fia felhalmozott tartozását. Kozso állítólagos több százmilliós tartozása laptársunk szerint adótartozásokból, közös- költség-tartozásokból, zálogjogból és hitelből áll, de hogy pontosan ebből mennyi szállt a szüleire, csak ők tudhatják.
herczeg0210
Miért kell, majdnem minden "művésznek" idétlenül kinéznie? Lehet, hogy nem is normálisak?Talán azért?
picike1
mondok valami jó az első agyvérzést hála istennek tulélted de a második az még várat ne perelj te mert még valami bajod lesz! hamar szalad a cukor föl!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.