Nagyot robbant tegnap a neten Megyeri Csilla tévés beköszönése, amit az Alföld Televízión futó Púder című műsor 55. részében hozott össze. Az emlékezetes felvezető szövegben a hölgy arról elmélkedett: miért sikeresebbek a szép nők, mint rusnyább társaiNk?

A teljes adást azóta az Alföld Televízió letörölte a Youtube-ról, ám a Borsnak sikerült telefonon elérnie Megyeri Csillát. A debreceni tévés évek óta vezet műsort, a Youtube-ra is az elmúlt évek adásai kerültek fel mostanában.

Havas Henrik karolja fel a "szép és rusnya nőkről" beszélő műsorvezetőnőt

A lapnak elmondta, hogy jól bírja a kritikákat. A Púdert mindig élőben veszik fel, sosem vágják, ezért előfordulhatnak hasonló esetek:

Ha hülyeséget mondok benne, az is benne marad, előfordul, és ezt is bevállalom. Van, hogy az embernek rossz napja van, és elszólja magát. Istenem, emberek vagyunk. A neten ma szárnyra kelt részek két-három éves műsorok. Rusnya nők? Ez a műsor vendégének, a doktornőnek a megjegyzése volt, hogy erről is beszélhetnénk. Szakmai szemmel akart erről beszélni, így került a felkonfba.

Megyeri azt is elmondta, hogy Havas Henrik épp most próbálja meg felkarolni. Havas nemrég Debrecenben járt, készített is interjút a nővel, majd megdicsérte, hogy ügyes.

Eszembe jutott Havas Henrik egyik mondata: valamit ki kell találni, ami által felkapnak. Úgy látszik, ki se kellett találnom. Jól bírom az építő kritikát, de nem mindenkitől. Havastól igen, meg a párom, kollégáim, szakmabeliek és anyukám. Mindenki másra tojok

- mondta Megyeri.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A szellemi toprongyok egymásra találnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@wagabund: @Eladott Ország: Nem tudom eldönteni melyikőtöknek adjam a mai pontot, mindkét poén találó, és pontosan ül)))))
Legyen hát MEGOSZTVA MINDKETTŐKÉ))))))))))
wagabund
Köszönöm a pontot...

Amúgy Havasné mit szólhat ehhez a hírhez(is)...
Mellesleg nemrég még a rákkal küzdött, amennyiben igaz a hír(még a mai napig is hasznot húz ebből a hírből)
papa.49
@wagabund: Tudod te is az ember nem hazudik betegséget magának, mert akkor meg is veri vele az Isten, ja persze a Henrik ateista, vagy még inkább ,,magamista,, mindenesetre kurva jól megél belőle))))))))
papa.49
@wagabund: Az az asszony vagy nagyon okos, vagy nagyon setét, mert ezt csak úgy egy egyszerű feleség nem viseli el, gondolod az Annácskát nem próbálta fel, biztos kalimpált is benne))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.