Mióta nem a Tények műsorvezetője, már mély kivágású ruhákat is választhat Várkonyi Andrea.

A life.hu videójából kiderül, a lehetőséget alaposan ki is használta. A Story-gála egyik látványossága lett a dekoltázsa...

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gazdag dezső
Nagyon nagy szomorúság ,hogy ide jutott a média ! Ennyire szegényes ! Kur... vákat tud felsorakoztatni akik nem ismernek határokat ! Lassan már meztelenül kelletik magukat ! Hova süllyedünk ??? Semmi erkölcsi tartás ??Romlott erkölcsi tartás,és a piros lámpás reklámokra való emlékeztetés !!!Szomorúbb még az ,hogy ezek akár diplomások is lehetnek !! Hát ilyenek -et képeznek már az egyetemeken ? ?Ha így halad a világ ,akkor mi lesz 20 év mulva ??? De hol is van a média felügyelet ?? Ingyenélő alvilág az is ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
"Ezek a csillapíthatatlan étvágyú, felkapaszkodott élősködők teljesen elveszítették a kapcsolatukat a valósággal , fogalmuk nincs, mit jelent átlagembernek lenni, leszereltek minden visszapillantó­ és oldaltükröt, ahonnan szembeköszönhetne a magyar mindennapok keserve. Ezek viszont minden egyes nappal rátesznek egy lapáttal a rongyrázó, urizáló, gátlástalan, aljadék viselkedésükkel a már így magasan tornyosuló szarkupacra. Ellenszenvesek, pofátlanok. Nem a sajátjukból, hanem a mindenki más pénzén."
Eladott Ország
"Egy komplett, hülyének nézett ország, amit foglyul ejtettek a felkapaszkodott, önkontrollt veszített, úri jellemvonások híján urizálni kénytelen műtahók és csatolt celeb feleségeik. Egy még nem teljesen elhülyült ország gondolkodó felének felfordul a gyomra, ahogy a közpénzek útján simliskedéssel felkapaszkodott, semmihez nem értők arcoskodnak, merész dekoltázzsal, szilikonos mellekkel, zsírleszívott pofákkal. Szomorú és egyben dühítő, hogy az ilyen feltűnési viszketegségben és mániában szenvedő celebpicsák azt hiszik, hogy a magamutogatásuktól, hátravágott vagy kitett mellekkel , önmagukban értékesek lesznek. Az intelligens, művelt embereket eltapossák a tahók, az ügyeskedők, az asztalra letett teljesítmény helyét pedig átveszik, az élő adásban letolt gatya, az arcunkba villantott pénzkötegek, a tehetségtelenségre, primitívségre épülő kirakat tételek."
szaboria1
Végig nézve már nincs új a nap alatt a Rubint Rékán lévő ruha már 70 évdkben is egy olasz divat volt.
human
Az az igazság, hogy nem vagyunk mi még hozzászokva a hollywoodi divathoz. Ott ez még csak nem is tartozik a merész megoldások közé és teljesen átlagos öltözéknek számít.
Perinyó Somó
Mást mikor fog VILLANTANI, remélem a közeljővőben ugye doktornő...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.