A Valentin-nap elég megosztó ünnepnek számít, talán ennek az ünnepnek van a legtöbb ellenzője, főleg amiatt, hogy szerintük ma már a Valentin-nap elüzletiesedett és sokkal inkább a pénzköltésről szól, semmint a szerelemről. Jót tesz-e a párkapcsolatnak a Valentin-nap?

Feltöltő: Evus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Bezzeg a nők napjáról már kezdenek megfeledkezni.
papa.49
@szaboria1: Férfi nap meg nincs is csak ,,apák napja,, minden fizetés nap ,,addig van a zsebedben, a fizetésed, míg hazaérsz,,))))))))))
Az egész egy felkapott amerikai szokás, nem értem miért kell nekünk mindig valamelyik nációt majmolni, vannak nekünk a magyarsághoz köthető ünnepek ,ás meg ünnepelje amit akar
elnyomott
@papa.49: Ez a világ a férfiaké. Egy évben egyszer a nőkről is meg lehet emlékezni.
De tény és való, hogy ez az egész ünneplés, legyen az karácsony, nemzeti ünnep csak annyit ér, hogy nem kell sokaknak dolgozni és jókat lehet zabálni.
Ha a hétköznapok nem tisztességesek, nem dolgosak, akkor az ünnep is züllött lesz.
papa.49
@ila51: Kösz az infót, csak a poén kedvért írtam így le...Valójában nem a nőnap, a férfinap, vagy bármelyik ünnep a döntő, hanem az, hogy egész évben tudjuk megbecsülni a másik munkáját, a másik gondoskodását, mindenki tegye meg a dolgát a családjáért, a közösségért, és akkor nem kellenek kijelölt napok amikor kedveskedni ,,muszáj,,...
papa.49
@elnyomott: Nálunk ez úgy működik, hogy a naptártól függetlenül mindig hozok virágot a nejemnek, az utolsó 46 és fél évben)))))))
elnyomott
@papa.49: Tartsd meg a jó szokásod a még előttetek levő negyvanvalahány évben is! :-D
papa.49
@elnyomott: Vén pali vagyok, én már nem változom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.