Romantikus Valentin-napi vacsorát tervezett Berki Krisztián és jegyese, Hódi Pamela, az este azonban hamarosan botrányba torkollt.

Pamela arról beszélt kedvesének, hogy kapcsolatuk alatt mennyit változott az egykori nőcsábász, s bár biztos benne, hogy jelenleg nincs harmadik fél az életükben, ha megérzi, hogy egy nő lecsapná a kezéről Berkit, azonnal közbe fog lépni.

Berki bevallotta Pamelának: "mindig lesznek nőügyeim"

Krisztián azonban cseppet sem állítja, hogy nincs más nő az életében:

Vannak és mindig is lesznek nőügyeim. Csak profi vagyok és nem fogod őket észrevennie. Nem tudod észrevenni... Figyelj, nekem az életemhez hozzá tartozik, hogy szeretem megnézni a szép nőket

– hangzott el az Édes Életben. Pamela, ideje lenne a sarkadra állni!

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Az eszéért biztosan nem fogják Berkit megkörnyékezni. Ha Pamela elveszi a pénztárcáját már nem fenyegeti az a veszély, hogy becsajozik, mert egy jól vasalt here már kevés lesz...
papa.49
Ennek is csak a töke vasalt, az agyára már nem futotta, vagy neki nincs is olyan)))))))))))))
namihami
@papa.49: Pont az a baj, hogy véletlenül a heréje helyett az agyát vasaltatta ki. Egy funkcionáló agy bordázott, az övé sima, mint a biliárdgolyó (vagy a feje). Mennyi pénze lehet ennek az agygépnek, hogy még akad nő (nő???, bár a pénzqrvák is nőből vannak), aki egyáltalán odaáll mellé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.