Óriási szerelemben mondta ki a boldogító igent Szabó Zsófi és férje és mindenki azt kérdezgeti tőlük, mikor jön a baba. Nem igazán tudnak felelni, hiszen nem is közösen hajtják álomra a fejüket – írja a Bors.

Egyelőre komoly akadály a baba projekben Szabó Zsófiék számára, hogy kétlaki életet élnek, ami elsősorban a lovak miatt van.

Vágyunk rá, hogy ezt a kétlaki életet fel tudjuk számolni, és reméljük, hogy idén ez sikerül is. Egyikünk sem akarja feladni az életét, én szeretnék még so­káig az RTL Klubnál dolgozni, Zsoltinak pedig Nyíregyházán van a vállalkozása, ott élnek a lovai. Igazából a lovak kötnek minket Nyíregyházához. Ez egy életforma, ami teljes embert igényel és pénzkeresési lehetőség is. Budapesten tartani lovakat drága, viszont ez mind meg van ott, Nyíregyházán

– magyarázta Zsófi.

Tudatos szülők akarunk lenni, előbb szeretnénk berendezni egy fix családi fészket. A jelenlegi életvitelünkbe nem beleilleszthető az, hogy gyereket vállaljunk. Az elsődleges most az, hogy házunk legyen, utána jöhet a baba.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Nem értem pedig szép pénzért csinált a Rogáncs Tóni tanyafejlesztést a belvárosban is, ott ne lenne helye a Zsófilovag pacijainak?
lusta
@nezelodo: Remélhetőleg mindezek után senkinek sem lesz egy rossz szava sem arRogánS Toncsi belvárosi tanyafejlesztésére.
Tekla
Akiknek a lovak fontosabbak mint a gyerek, az ne szüljön. Ezt a csúfságot meg nem is volna szabad tovább tenyészteni. Szerintem ezért vannak külön .
SystemError
Felszínes értéktelen emberek és felszínes státusz hobbik, hogy mi lesz ebből...Egy 45 éves leszakadt agyonbotoxolt 20 éves palikat fogyasztó diktátor, de ez még odébb van...addig sajnáljuk szegényt, hogy mennyire hülye:)
Eladott Ország
Hamár így elszaladt a ló és kétlaki életet élnek, javaslom a lombikbébi eljárást ,ahol a petesejt és a spermiumok "eredményes" találkozója megoldható. Mivel a mindíg éhes Tállai András NAV­-elnök, a főállású hurka­ szalonna ­kolbász­, pacal és pálinka fesztivál­guru nem ér rá az adóügyekkel foglalkozni, barterezéssel is megoldható a helikopterezés Pest és Nyíregyháza között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.