Nem volt egyszerű felöltöznie a múlt szombati Story-gálára Peller Annának. A színésznő amiatt szomorkodott, hogy alig talált alkalmi ruhát magának az eseményre: egy ruhabolt eladója szerint az L-es méret már túl nagy, így csak egyetlen darab jöhetett szóba.

Anna 178 centis testmagasságához 75 kiló társul, nem mondhatni tehát, hogy aránytalan testalkata miatt szembesülne a problémával.

Mivel kisgyerekes anyuka vagyok és nagyon elfoglalt színésznő, a ruha számomra egy picikét másodlagos dolog. Persze én is szeretnék jól kinézni, főleg egy ilyen eseményen. Nagyon nehéz ruhát választani, ez nem vicc. Én nem vagyok egy kövér disznó, viszont sovány sem vagyok. 178 centis, 75 kilós nő vagyok, és nagyon nehéz ruhát találni. Az elegáns ruhák befejeződnek nagyon sokszor az M-es méretnél, ami rám természetesen kicsi, a jobb combomra sem tudnám felhúzni az M-es ruhákat

– mondta a riportban Peller Anna, aki ezért üzent is az illetékeseknek.

Ez nekem nagyon küzdelmes. Jól esne, ha üzenhetnék a tervezőknek, hogy gyártsanak nagyobb ruhákat is. Könyörgöm, gyártsanak az átlag nőkre ruhákat, hogy öltözhessünk mi is csinosan!

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
emerencia
@Tekla: Ez a ruhaszakma totális öntökönrúgása. A rendszerváltás óta sírnak, hogy nem tudnak elég ruhát eladni. Van egy hivatalos mérettáblázat, ebbe rengeteg ember belefér mégis gyakorlatilag szinte lehetetlen elfogadható áron ruhát vásárolni a nagyobb méretekben. Én egyszer egy drasztikus fogyókúrával lefogytam 32 kilót. Csodálatos érzés volt, hogy szabadon válogathattam az angol turikban. Sajnos az egészségemre és a pénztárcámra károsnak bizonyult a fogyókúra. Visszahíztam és egészséges lettem. Öltözködni kedvemre viszont már csak úgy tudnék, ha külföldön élnék. (Pl.az USA-ban) Egyszer régen olvastam valahol, hogy pl. Brazíliában törvény kötelezi a kereskedőket a nagyobb méretű ruhák tartására.
emerencia
@Fradigege: Mindenki azt és annyit eszik amit meg tud vásárolni. A mai magyar valóságban sajnos nagyon sokan csak az olcsó, (krumpli, tészta, stb.) hizlaló ételekhez jutnak hozzá. Az is érdekes, hogy közülük vannak akik elhíznak, mások nem.
Fradigege
@emerencia: Itt Peller Annáról beszélünk, aki nem tudott kisestéjit felvenni a Story-gálára. Ő is csóró?
emerencia
@Fradigege: Peller Anna is örült, hogy le volt értékelve a ruhája. Gondolom ő is egy átlag dolgozó nő és nem milliárdos. Dolgoztam színészekkel valaha, egyik sem volt gazdag. Éppen az mindennek a teteje, hogy már a mindennapi átlagruházat méreteivel és az alkalmi holmikkal is gond van. Drágával, olcsóval egyaránt. Én pl. éppen ma vettem magamnak egy nadrágot egy alkalmi kiárusításon. Marha nagy mázlim volt, nem hagyhattam ott pedig nem nadrágért mentem oda. Ha soványka lennék csak akkor vennék ruhát, ha szükségem van rá de így kénytelen vagyok akkor venni és olyat ami éppen van. (Most sem tudtam a színekben válogatni.) Kb. 10 éve egy ideig függönyanyagokat árultam. Akadt egy vevő, aki alaposan bevásárolt a leértékelt organza függönyökből. A duci hölgy elárulta, hogy gyakran kell megjelennie olyan eseményeken, ahova illik kiöltözni. Szerencsére tud varrni hobbiszinten, így magának készíti el az alkalmi ruhákat mert képtelen kapni magára pedig meg tudná venni. Azóta sem változott a helyzet. Kinek jó ez? Én pl. már a hatodik X-en túl nem vagyok hajlandó bevállalni egy komoly fogyókúrát mert már sajnos megtapasztaltam, hogy káros az egészségemre. Így is jól érzem magam de bánt, hogy hiába van még néhány nagyobb méret is a táblázatokban, már én sem tudok öltözködni kedvem szerint.
Dr plágium
Életem párja a C&A-ban tud néha megfelelő ruhát venni. Ott van kisebb nagyobb méret is. Az asszony hibája, hogy ami mellben jó rá az derékban, csípőben lötyög :) Na de azt megoldja minimális átalakítással :) Egyébként Ő kanadai Yessica márkát kedveli...
Tekla
@emerencia: Itt is kötelezni kéne a márkákat , hogy gyártsanak nagyobbat is .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.