Tatár Csilla a NőComment nevű talk show legutóbbi részében elmesélte, hogy pályája elején kemény főnökei voltak a TV2-nél. Hadas Kriszta például többször is megríkatta, aki elől a mosdóba menekült, ahol benyugtatózta magát.

A témát felkapta a bulvársajtó, ezért most Tatár Csilla a közösségi oldalán tisztázta a helyzetet:

A mai hírek pedig: NoComment, avagy így lesz egy színpadi gegből óriás műdráma. De komolyra fordítva a szót. Talán mindenkinek volt olyan tanítója, akit annyira tisztelt, hogy a legnagyobb motiváció a neki való megfelelés és bizonyítás volt. Ez pedig néha valóban stresszel jár. Ki jobban viseli, ki rosszabbul. Néhány éve mi sem gondoltuk volna, hogy együtt szereplünk, együtt autózunk, és ennyire örülünk egymásnak. És most is csak azt tudom, mondani, amit a színpadon mondtam: Mindent köszönök Hadas Kriszta!

Hadas is hozzászólt a poszthoz:

Csilla! Neked köszönhetem, hogy életemben először bulvár címlapra kerülhettem. Juj, de Jó! Egyébként nekem is voltak tanítóim, akiktől halálra f…tam magam, remegő térdekkel mutattam meg nekik a riportjaimat és hallgattam a kíméletlen kritikáikat, majd sírtam. Ez már csak így megy.

Hadas Krisztát ugyanúgy megdolgozták a tanítói, ahogy ő Tatár Csillát

(Fotó: Tatár Csilla Facebook oldala)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.