Donald Trump bár elnökké választása után tagadta, korábban többször beszélt arról, hogy szívesen összejött volna Diana hercegnével.

Időnként összefutottak rendezvényeken. 1995-ben tett neki először ajánlatot egy jótékonysági gálán, Manhattanben. A beszámolók szerint Trump nem törődött azzal, hogy akkori felesége, Marla Maples, ott ül mellette, flörtölni próbált Károly herceg akkori nejével.

A brit televíziós újságíró, Selina Scott, a Sunday Timesnak egy interjúban arról beszélt, hogy nem sokkal később, miután Diana elvált, Trump ostromolni kezdte. Scott azt állítja, Diana elmondta neki, hogy Trump hatalmas csokor virágokat küldözget neki akkora mennyiségben, hogy attól már kirázta a hideg és egyre jobban aggódott amiatt, hogy mitévő legyen.

1997-ben, pár héttel Diana halála után, Trump az amerikai rádiósnak, Howard Sternnek arról beszélt, hogy szerinte lefektethette volna Dianat. Három évvel később Trump összeállított egy tízes listát a híres asszonyokból, akikkel szívesen szexelne. A lista harmadik helyén szerepelt Diana, akiről akkor így beszélt:

Gondolkodás nélkül lefeküdtem volna vele. [...] Persze őrült volt, de ez csak egy apróság.

Mikor Trump  politikus lett, 2016-ban a brit tévés Piers Morgan készített vele egy interjút, amiben Trump letagadta az egészet és azt állította, ilyesmiről szó sem volt – írja a Redbook.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Egy magyar szóval jellemezve ,,kőbunkó,, ...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sokanvagyunk
Listát én is össze tudnék "állítani"... - akár százasat is. :)
3dwhite
"She was crazy, but those are minor details." :)))))))
Foxley
@3dwhite: She? And what about the "orange buffon"? :) .
Foxley
@Tavryni őrnagy: go f_ck yo'self , jerk
papa.49
Egy magyar szóval jellemezve ,,kőbunkó,, ...
karma1
@Tavryni őrnagy: @Foxley: @3dwhite: Hey, don't argue! Not nice!...:o))) trump is the biggest arshole ever! Poor american people,...:o(((
farkas
Trump mindenkit megdugna a hírek szerint. Tökös pali.
karma1
@farkas: Tudod, hogy aki minden not meg akar dugni, annak mentalis problemai vannak? Nem bizik magaban elegge, es allandoan kell neki a pozitiv visszajelzes, az, hogy meg tudjon szerezni egy not, mert az az egy pozitiv elmeny van az eleteben...Ezt nemcsak pszichologiai tanulmanyaimbol tudom, hanem jobaratok vallomasabol. (Egy baratnom hazassaga ment szet a szoknyavadasz ferje miatt, de megdumaltuk a bajt, igy az jol vegzodott: egyutt maradtak...O mondta, hogy imadja a feleseget, de ot csak az uj learatott siker elteti).
trump nagyon komoly szemelyisegzavarral kuzd: a testbeszede elmondja, hogy gyerekkoraban allandoan teljesitenie kellett, es ezert hadonaszik folyton a kezevel: a szemelyisege ugyanis nem eleg markans, muszaj allandoan "nyomatekositania" az allando jobbkez hadonaszasaval... Akit le tud vadaszni, azt levadassza, de mar a kovetkezo pillanatban egyaltalan nem erdekli: trofea begyujtve , oszt annyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.