Vissza kell adnia a nyereménylakását, sőt az 1,2 milliós perköltséget is a nyakába akasztották, ám a Való Világ 4 egykori nyertese, Alekosz nem adja fel a harcot.

A lakás továbbra is az én tulajdonomban van. Ahogyan évekkel ezelőtt is. Az Ügy még nem ért véget. Mivel ez egy jogi eljárás, így nem nyilatkozhatok, pedig nagyon szeretnék

– mondta.

A Fővárosi Ítélőtábla 2017. február 14-én helybenhagyta az elsőfokú bíróság egy évvel ezelőtti ítéletét: Alekosz teljes egészében elveszti lakásának tulajdonjogát, így a VIII. kerületi otthon visszakerül a csatornához.

Harcolni fog a lakásáért Alekosz

Ezzel hosszú jogi procedúra közeledik a végéhez, ami azzal indult, hogy a Való Világ 4. és a Szerelem a legfölsőbb szinteken című feleségkereső valóságshow után Alekosz az RTL-lel kötött szerződése ellenére egyszer csak a konkurens csatornán tűnt fel. Akkoriban Hajdú Péter hívta oda, írja a Blikk.

 Az volt a dolgom, hogy a TV2 kérésére megszerezzem Alekoszt a ÖsszeEsküvők című műsorba. Nagyon sok pénzt fizettünk neki ezért

– mondta Hajdú, aki állítja, ő soha nem ígérte Ale­kosznak, hogy megvédik a per következményeitől.

Az akkori programigazgató azt mondta neki, hogy a TV2 foglalkoztatja majd őt a későbbiekben, és ezt be is tartotta, hiszen a mai napig képernyőn van. A mi szerződésünkben nem volt benne, hogy kárpótoljuk, ha a perben veszítene. Nem tudom, hogy a TV2-vel szerződött-e erről.

Az 50 négyzetméteres lakás jelenlegi piaci ára 30-35 millió forint körül mozog­hat. Mindezek mellett az RTL Klub azonnal letiltotta a havi egymillió forintos utalásokat és a luxus­utazást, amelyeket Ale­kosz a főnyeremény mellett kapott. A már folyósított pénzt nem kell visszafizetnie, azonban több millió forinttól így is elesett. Továbbá szerették volna visszavenni az autót is, ám úgy tudjuk, hogy azt a mai napig használhatja Alekosz.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Lesz kis ale-KOSZ barom neked lakásod, Szegeden a Csillagban, vagy
Sopronköhidán a " konditeremben "..Gyógyszert bevenni !!
Cefi
Alekosz??? Bakker, valami maradt a fejemben a római jogról, de hogy még élő pereskedő is van?
namihami
Harcolni egyszerűbb, mint dolgozni.
Mások dolgozni próbálnak a lakásukért, nehezebben is jutnak, jutottak hozzá. Tény, úgy fárasztóbb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.