Hónapok óta nincs eredménye a Balaton Soundon történt nemi erőszak-gyanús esetnek, a rendőrség továbbra is nyomoz, ezért nem is árul el részleteket az ügyről – olvasható a Blikk cikkében.

A tavalyi Balaton Soundon két ájult lányt találtak a backstage-ben a takarítók, a kanadai DVBBS zenekart a repülőtéren fel is tartóztatta a rendőrség, de később elhagyhatták az országot.

A lap megkereste a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságot, hogy történt-e bármilyen fejlemény az ügyben, de elég szűkszavú választ kaptak a rendőrségtől.

Az ügyben az eljárás folyamatban van, ezért a nyomozás érdekeire való tekintettel nem áll módunkban információt adni

A Blikk megkeresésére a zenészek ügyvédje, Papp Gábor sem tudott több érdemi információval szolgálni. Elmondta, többször hosszabbították már meg a nyomozást, de szerinte nem gyanús, hogy több hónapja folyik a vizsgálat, mivel a gyanúsítástól számítva két év áll a rendőrség rendelkezésére a nyomozásra.

A Blikk szerint a DVBBS december óta csak Amerikában zenélt, és tavaly az eset után közel egy hónapig a közösségi médiában aktívnak mondható formáció semmilyen bejegyzést sem tett a Facebookon, vagy máshol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.