Még mindig nem ültek el a hullámok, amiket Pápai Joci győzelme kavart A Dal 2017-es versenyében. Sokan Tóth Gabit tartották a nagy esélyesnek, mostanra sem nyugodtak bele, hogy nem ő képviselheti hazánkat Kijevben.

Gabi a versenyt követően elmondta, hogy csalódott, amiért nem sikerült, de emellett gratulál Jocinak és szurkolni fog neki.

Tóth Vera is beszállt A Dal győzteséről folyó vitába

Az indulatok annyira elszabadultak, hogy végül Tóth Vera, Gabi nővére is úgy döntött: Facebookján nyilvánosan is állást foglal az ügyben. Mint kiderült, számára is húga dala volt a favorit, és úgy látja, a zsűri döntésén múlott a kijutása:

Emésztjük a dolgot, lassan túl leszünk rajta, de biztos ti is megértitek, hogy azért nyomja a lelkemet, hisz a testvéremről van szó és különben sem szoktam véka alá rejteni a véleményemet, én már csak egy ilyen csaj vagyok. (...)

Ha hagyták volna bejutni, amit szerintem és szerintetek is maximálisan megérdemelt a szombati produkciója alapján, mert olyat alkotott, énekelt, hogy még nekem is leesett az állam, (pedig hozzá vagyok szokva Gabi színvonalas produkcióihoz) akkor egyértelmű, hogy ki nyeri meg a Dalt:-)

Félreértés ne essék, nem savanyú a szőlő, imádom az Origo c. dalt és nagyon gratulálok Pápai Jocinak!!!!

Nem lenne jó, ha belegondolnátok ebbe a postba olyat, amit semmiképp nem szeretnék. (...)  Egy ilyen szintű energiát elfojtani az következményekkel járhat. Aki egy picikét spirituális, vallásos, vagy egyszerűen csak hisz egy emberfeletti erőben, tudja ezt. Nem tesz ilyet az, akinek van hite, önbecsülése, aki nem fél valamitől, valakitől. Nem teszi ezt az, aki határozott. Akinek a jelleme a helyén van, nem tesz ilyet soha..

- írta Facebook-oldalán az énekesnő.

Gabi így reagált:

Szeretlek testvérem! Köszönöm, hogy kiállsz értem! Köszönöm minden léleknek a szeretetet és a támogatást!

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Egyáltalán ezekkel a halotthalovány semmikkel minek kell indulni, megint agy valaki már sztárnak képzeli magát aztán kimegy Amerikába és mosogathatja a tányérokat, mert ez a szint arra elég ott...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Egyáltalán ezekkel a halotthalovány semmikkel minek kell indulni, megint agy valaki már sztárnak képzeli magát aztán kimegy Amerikába és mosogathatja a tányérokat, mert ez a szint arra elég ott...
levarosbukta
Inkább örüljenek neki hogy nem a Gabika fog égni mint a rongy, égjen a Joci neki úgyis mindegy!
papa.49
Nem régen még az volt a képen mennyit fogyott a Vera, de már látszik a ,,jojo effektus,, már megint ő a 76 troli))))))))
Desischado
Semmilyen, nulla színvonal az összes dal és az énekesek is kritikán aluliak. Nem értem, minek kell ezt a műsort nyomatni. Az Eurón megint a béka hátsója alatt leszünk, de most joggal. Gabi meg nagyon a Nox-os Péter Szabó Szilvi akart lenni, de nem jött össze. Harmatgyenge, amit produkált, és végképp nem értem, minek sztárolják ilyen nyomorék hanggal!
Dr plágium
Nem néztem a műsort, mert különösebben nem érdekel. Ellenben meghallgattam most Pápai Jocit. Őszintén mondom, meglepett. Szerintem sokkal jobban énekel mint Gáspár Laci vagy Győzike, hozzájuk tudom hasonlítani mert nekik hasonló a hangképzésük.
Gabi pedig vegye tudomásul egy versenyt el is lehet veszíteni...van amikor más a befutó, okos ember ilyenkor gratulál a győztesnek és mosolyog.
Eladott Ország
Induljanak hárman Kijevben. Legyen úgy mint 3 az 1-ben Instant kávé.
Ludmilla
ha nem nyomulna ez a két totova,tán elfogadottabbak lennének... én ki nem állhatom őket,de ez csak az én véleményem...
Dr plágium
@Eladott Ország: Ugye nem akarsz ennyire rosszat ennek a roma fiúnak :) ?
Eladott Ország
@Dr plágium: A roma fiú nem unatkozna esténként, ha hárman indulnának, megvolna a vetés-forgatás. Olyan ez mint a fidesz-kdnp kettő az egyben tulurszaros szövetsége.
coni
Nem sztriptíz lesz hanem éneklés. Az Eurovízióra nem annyira világ zenével hanem regionális stílussal érdemes menni. Zeneileg Radics Gigi messze elhúzott a többiektől, de ő túl jó lenne.
Tóth Gabi előadása Loreen (2012 Baku) gyenge koppintása volt.
www.youtube.com/watch?v=eQZa_Z-WChc

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.