Továbbra is forrnak az indulatok Tóth Gabi A Dalból való kiesését és Pápai Joci győzelmét követően, Majka szerint azonban műbalhé az egész. A műsorvezetőt leginkább az háborítja fel, ahogy az általa "műmagyarnak" titulált hőbörgők Pápai Joci származásán rugóznak.

A tény az, hogy ország nagyrésze büszke arra, hogy Pápai Joci dala megy az eurovízióra. Az indulók közül az emberek ezt szerették a legtöbben, ezért is szavaztak rá! Kit érdekel, hogy mit gondolnak egyes barmok, akik azt hiszik azért magyarok, mert a billentyűzetüket használva ráülnek az internet névtelen lovára, és hátrafelé nyilaznak? Tényleg 2017-ben hír még az, hogy valaki cigány, afro, meleg vagy zsidó? Ki a f...t érdekel?

– fakadt ki közösségi oldalán a rapper, aki őrjöngve ujjongott barátja győzelmét követően.

Majka szerint “patkányság”, hogy egyes lapok úgy állítják be a helyzetet, mintha Tóth Gabi zokon vette volna a vereségét.

Semmi baja Tóth Gabinak Pápai Jocival. Se Tóth Verának! És ezt mindenhol le is nyilatkozták. Akkor miért teszitek mindenhol címlapra, hogy “óriási balhé”, “Áll a bál”, “Tóth Gabi visszavág”..?? Nyilván nem szeret senki elveszteni egy versenyt, de miért kell azt a látszatot kelteni mintha ezt gyűlölet övezné?

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

BALKÁN KOBRA
Nem mindegy?! Egyet vihetsz, de kettőt fizetsz!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atha
Píszíségből jeles! Gondolom fizetésemelést is kap majd a nem kevés mellé.
Annyiban igaza van, hogy származása miatt senkit sem szabad bántani!
Azt a magyart sem, aki három műszakban dolgozik hogy eltartsa a családját, és sokszor úgy érzi, ő él kirekesztettként a saját hazájában, mikor igénybe szeretné venni az egészségügyet, a bankrendszert, az oktatást, a közigazgatást, ahol mindenféle falakba ütközik.
A "hátrafelé nyilazóknál" szerintem nagyobb veszély a hordák támadása.
A semmiből jött megmondók, akik hangszórót is kapnak vélt vagy valós igazukhoz.
terlasz
@Hellcat: Nekem pl. a McDonald’s is szar, de mégis világhálózattá nőtte ki magát. Legyünk óvatosabbak a sommás ítéletekkel.
aremy
@Szeparepa2: pedig szerintem csak ózdi bunkóó!
Hellcat
@terlasz: Igazad van. Ez az én véleményem, hogy az ilyen tehetségkutatóban erőltetve felfedezett emberkéket nem tartom semmire. El is tűnnek a pöcében általában hamar ami engem igazol.
terlasz
@Hellcat: Többnyire igazad van, de pl. Tóth Gabi elismerten az ország egyik legjobb énekesnőjévé küzdötte fel magát.
Hellcat
@terlasz: Átnyomták őt is a testvére miatt mert ezt zabálta a közönség. A hangmanipulálás terén a számítógép pedig csodákra képes manapság. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.