Végre itt egy jelentős hír az Édes Élet sztárjával kapcsolatban, Berki Krisztián ugyanis olyan tulajdonságaival villog, amelyeket eddig remekül leplezett a nagyközönség előtt.

A celeb az Édes Élet etapja szerint azt vette a fejébe, hogy irodát épít a Balaton jegére, és ennek folyamán egy rögtönzött geológiai előadást is tartott. Eközben olyan mondatok hagyták el a száját, amelyek egész más megvilágításba helyezik pályafutását, imidzsét, létezését, mindent. Nahát, egész végig rászedett minket!

Soha nem tartozott kedvenc tantárgyaim közé a geológia, mondjuk nem is tanultam volna egyik iskolában sem, de az alapműveltséghez azért bizonyos dolgok hozzátartoznak. Úgyhogy bármennyire is nehéz, de ilyenkor ez előre tör bennem, mert ugye nemcsak intelligens, hanem művelt is vagyok.

Művelődjön Ön is:

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
troll6
30 éve az ilyen ember csak gyári munkás volt szakmunkásbizonyítvány nélkül!!!
aremy
@wpym: nekem is ez ugrott be hogy ki műveli ezt az ugart mert semmi szántásnyom nincs rajta.
papa.49
Ha leírom a véleményen róla kitiltanak annyit meg nem ér ez az emberszerű sejthalmaz)))))))))
aremy
@papa.49: azért csak bátran mint a nagyok!
Borsodi
Meg beképzelt! Nálunk ez menő vesznek egy darab szart azt milliókba csomagolva elénk teszik,hogy szagoljuk mint Győzit Normális értelmes fiatal nem kell az nem érdekes,ezeket a műsorokat be kellene tiltani vagy úgy keresnének mint egy közmunkás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.