Végre itt egy jelentős hír az Édes Élet sztárjával kapcsolatban, Berki Krisztián ugyanis olyan tulajdonságaival villog, amelyeket eddig remekül leplezett a nagyközönség előtt.

A celeb az Édes Élet etapja szerint azt vette a fejébe, hogy irodát épít a Balaton jegére, és ennek folyamán egy rögtönzött geológiai előadást is tartott. Eközben olyan mondatok hagyták el a száját, amelyek egész más megvilágításba helyezik pályafutását, imidzsét, létezését, mindent. Nahát, egész végig rászedett minket!

Soha nem tartozott kedvenc tantárgyaim közé a geológia, mondjuk nem is tanultam volna egyik iskolában sem, de az alapműveltséghez azért bizonyos dolgok hozzátartoznak. Úgyhogy bármennyire is nehéz, de ilyenkor ez előre tör bennem, mert ugye nemcsak intelligens, hanem művelt is vagyok.

Művelődjön Ön is:

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Alul műveltet akart mondani ez a vasalt heréjű :-)
Cicamama55
Ennek a pojácának az agytekervényei is ki lettek vasalva.
Equus
majd smitti pajával mint konzulenssel akár egy disszertációt is írhatna... Címnek javaslom: Ellentmondások a fáról lejöttek és oda visszatérni nem akarók életében...
Mobil123
lehet hogy művelt vagy de egy hatalmas tapló bunkó ... undormány vagy.
human
És 10 millióval tartozik a NAV-nak, azaz nekünk adófizetőknek.
RonaGyuri
@almalibre: én is pont ezt akartam mondani! =))
Hellcat
Ja...tudjuk...A Qrbán sem hazudott ugye soha...
Köb Jani
A műveltségéhez tartozik, hogy a műveletlen NAV képtelen a művelt embertől adótartozását behajtani, egyet lehet érteni mert a NAV annyira hülye,hogy engedi ennek a túl művelt szarházinak adótartozásának folytatólagos növelését!
3dwhite
És jóképű. Hozzá kell tenni, egyszerűen nem lehet megállni, hogy kimaradjon a felsorolásból.
Cefi
Szerintem a cicám szebb. De ez szubjektív. De hogy az IQ-ja legalább a hatszorosa, az biztos. Viszont az egója csak az ezredrésze a Berkiének.
Cefi
Szerintem a cicám szebb. De ez szubjektív. De hogy az IQ-ja legalább a hatszorosa, az biztos. Viszont az egója csak az ezredrésze a Berkiének.És feltételezem, több irodalmi művet is olvasott.
Perwool
Vannak emberek, akik ha az EGO-jukról leesnének az IQ-jukra, szörnyethalnának!
RonaGyuri
@Hellcat: ebben van valami Orbán birkái róla is azt hiszik, hogy rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal! =))
namihami
Hát ez is megvolt. Itt az első és eddig az utolsó, egyetlen valaki (valaki???), aki ez mondja róla.
Ennek a véleménynek a hangoztatásával nem lesz nagy a tolongás.
Peller Anikó
A Berki Erősödik. Berki szeretlek. A Berki reformok működnek. Az önfényezés büdös.
karma1
Ez az, haver, mondogasd csak jo hangosan, hatha a vegen el is hiszed...
Ja, es rohadt szep is vagy, ugye?...:o))))
szaboria1
Milyen érdekes vele miéért nem foglalkozik a NAV MEG A RENDŐRSÉG mikor milliókat lenyúlt a Fraditól.
gazdag dezső
Szerintem egyik sem ! Sem okos,sem művelt,sem szép,de nagyon is beképzelt ,de ez most a divat !!A NAV meg megvédi az ilyeneket ,pedig őt is szívesen látnám inkább az adósok börtönében / ha lenne ilyen / Sajnos ,hogy ilyen személyek villognak állandóan mindenütt . Ezek nem javítják az ország megítélését,de a becsületességet sem !!
wpym
Legalabb annyira muvelt, mint a szantofold es intelligens, mint a mosopor...
karma1
@wpym: A szantofoldnek meg a mosopornak legalabb haszna van. Egyik nelkul sem lehet elni. De berki nelkul? En tudok!...:o)))
evacica
Hát ahogy elnézem Berkit, úgy se okos, se szép de nem is intelligens! Intelligens okos emberek nem viselkednek így mint ő! Berki egy üres fejű magamutogató senki!
Eladott Ország
"Amely országban a média (és a nyilvánosság nem elhanyagolható része) Kiszel Tündéket, Berki Krisztiánokat, Gáspár Győzőket és további névtelenekből állítólagos valakikké avanzsált senkiket becsül meg és hordoz a vállán. Mert mindenek felett a piac diktál: egy diákolimpikonnal nem lehet nézettséget, olvasottságot generálni. Ellenben Kiszel Tündék intelligens mellei, Berki Krisztiánok arrogáns vasalt heréi, vagy éppen Gáspár Győzők tehetségtelen ízléstelensége hozza a nézőt, az olvasót, a fél ország szellemi leépüléséből szárba szökkenő reklámbevételt. Értem én, tiszteletben is tartom mindenki jogát arra, hogy ehhez asszisztáljon, csak a gyomrom háborog."
troll6
30 éve az ilyen ember csak gyári munkás volt szakmunkásbizonyítvány nélkül!!!
aremy
@wpym: nekem is ez ugrott be hogy ki műveli ezt az ugart mert semmi szántásnyom nincs rajta.
papa.49
Ha leírom a véleményen róla kitiltanak annyit meg nem ér ez az emberszerű sejthalmaz)))))))))
aremy
@papa.49: azért csak bátran mint a nagyok!
Borsodi
Meg beképzelt! Nálunk ez menő vesznek egy darab szart azt milliókba csomagolva elénk teszik,hogy szagoljuk mint Győzit Normális értelmes fiatal nem kell az nem érdekes,ezeket a műsorokat be kellene tiltani vagy úgy keresnének mint egy közmunkás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.