A fitneszasszony ma reggel volt a Mokka vendége, ahol – természetesen – szóba kerültek a család életét újabban megkeserítő zaklatók is, akiknek kézre kerítéséért Norbi korábban már Update-utalványokat is ajánlott.

Réka a megbocsájtás és a keresztényi szeretet jegyében nyilvánult meg a szomorú életű zaklatókról:

A kicsik még nem érzékelik a támadásokat, bár Norbika kicsit érzékenyebb. Lara nagyon jól kezeli, ő olyan mint a Norbi; zseniálisan lepattan róla. Én pedig elfogadom. Bár kicsit sajnálom is őket, mert annyi szép dolog vesz minket kerül. És ha azok az emberek, akik mindig mással vannak elfoglalva, mindig másban keresik a hibát, felfedeznék önmaguk körül azt a csodát, ami körbeveszi őket, akkor sokkal-sokkal boldogabb és teljesebb életet élhetnének. Én kívánom ezt nekik. Norbi nehezebben kezeli, de azért én mindig mondom neki, hogy nem lehet mindenkiért helytállni, mert csak azon tudunk segíteni, akik befogadóak.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Van, aki a zaklatókat Erzsébet-utalvánnyal próbálta leszerelni.
Foxley
Nem értem a zaklatás okát konkrétan.
aremy
mondtam én hogy szarrágó! az egy millás felajánlás helyett már update utalvány!!!és érvényesek? és tecso is elfogadja esetleg cöböah is elfogadja de azért szurokrátok!
sokanvagyunk
Van, aki a zaklatókat Erzsébet-utalvánnyal próbálta leszerelni.
nemfideszes
Rékuci! Ez van ha valaki nulla IQ-val, orvosnak képzeli magát, és a még nálánál is hülyébbeknek köszönheti a meggazdagodását.
Amúgy meg nem ártana, ha a szentendrei úszómedencés villátokból, a külföldi rendszámú luxus autótokkal, néha napján leugranátok, mondjuk Borsodba, megnézni a "csodát", hogy családoknak havi 47 ezerből kell megélnie, és még nem haltak éhen!
papa.49
Ha csendben maradnátok a kutya nem szólna hozzátok, de akkor meg az lenne a bajotok))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.