Mindössze napi egy dollárral a zsebükben kell majd helytállnia Ázsia országaiban annak a hét sztárpárnak, akik a TV2 legújabb, egzotikus reality-műsorában vesznek részt.

Az Ázsia expressz – A sárkány útja című műsor végigkíséri a párokat a kalandos utazáson, ami Vietnámból indul, majd Laoszon és Kambodzsán át ér el Thaiföldre több, mint 5000 km megtételével.

Egzotikus tájakra repíti a sztárokat a TV2 új realityje, az Ázsia expressz – A sárkány útja

Minden páros napi egy dollárral a zsebében kell, hogy eljusson a kitűzött célállomásra. Nem kis feladat, hiszen gyorsaságuk azon múlik, ki-ki hogyan találja fel magát egy idegen országban, ahol nem nagyon beszélnek idegen nyelveket, és más körülmények között élnek, mint hazai hírességeink.

Útközben a pároknak emellett különböző feladatokat is meg kell oldaniuk, hogy heti teljesítményükkel ne kerüljenek a kiesés szélére, a kamerák előtt pedig a legkisebb konfliktusok sem maradhatnak rejtve. A sztárokra extrém helyzetek, drámai pillanatok, nehéz döntések és embert próbáló küzdelem vár.

Az Ázsia Expresszt eddig tizenkét országban tűzték műsorra, ahol összesen harminc évadot élt meg, sikert sikerre halmozva. A reality adásonként átlagosan több, mint egy millió nézőt ültetett a képernyő elé.

Az Ázsia Expressz – A sárkány útja című produkciót az IKO Műsorgyártó készíti a TV2 részére.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemfideszes
Ez egy amerikai műsor koppintása. A különbség az, hogy ott nem az adófizetők állják a cechet egy állami bankon keresztül.
RonaGyuri
ja és persze adózni ez után sem fognak! =))
cs.n.
Ja, biztos úgy is lesz. Bear Grylls meg két hétig elvan jegesmedveszarból a sarkkörön. Az is biztos úgy van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.