Szerinte az olimpiai pályázat is a rossz kommunikáción bukott el, de elnézést kért mindenkitől, akit megsértett kijelentésével.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Jaj Gundi még magadhoz képest is nagyon hülye vagy! =))
Nessy
Miután egy olimpiát nem egy adott város, vagy település finanszíroz, hanem egy egész ország, talán illenék országosan megkérdezni az embereket! De előtte tisztességes, átlátható költségvetést és terveket bemutatni, indokolni. A költség túllépést viszont a "nyereségből" vissza kell fizetni a nyerteseknek a költségvetésbe. Vagy viselje a többlet költséget az, aki rosszul tervezett, illetve plusz elvárásokat nyújtott be.
quadrocopter
Készül az új Trianon, de csak birkáknak! Visícccccsatok genyók!
coni
Volt egy helyes megállapítása: magyar embernek magyarul kell beszélni. De nem fideszül vagy némethszilárdosan, lenézően.
Nem minden országban vannak teljesen elvágva a Mari nénik, Józsi bácsik az információtól és a való világtól.
adrenalink
Gundi! Akkor szóljál már a főnökeidnek, hogy csendben pihenjenek már addig, míg eldől a 2014-es helyszin.
propeller.hu/itthon/3268469-budapest-2028-uzent-budapesti-olimpiaert-mozgalom
levarosbukta
Gundel meg duguljon el és ássa el magát jó mélyre. Innentől kezdve a lőtéri kutyát sem érdekli hogy mit mond. Hülye voltál komám, legalább vártad volna meg az aláírásgyűjtés végét és az esetleges népszavazást. Most elmehetsz a kínai vasutat propagálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.