Visszatér a TV2 képernyőjére Ördög Nóra: új műsorában sztárok gyerekei adják majd fel a leckét a műsorvezetőnőnek, aki elmondása szerint már megedződött a saját családja mellett.

Ördög Nóra otthon már bevezetett bizonyos szabályokat a négyéves Mici és a bölcsődés korú Vencel nevelésében, akik korukból adódóan még nagyon máshogy látják a világot – mesélte a Best magazinnak. Persze, ez nem mentesíti néha a nehéz helyzetektől:

Nagy őrjöngés tud kitörni belőlük, ha valami nem úgy történik, ahogy szeretnék. A hisztinek nálam nincs foganatja. Azért viszont állandó lelkiismeret-furdalásom van, hogy nem lehetek mindig velük

- mondta Nóri, és hozzátette, hogy időbeosztása miatt azért szerencsés anyának gondolja magát: a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorában kicsikkel foglalkoznak, így nem kell késő estig a forgatásokon lennie, azonban így is minden szünetben azon kattog, mi lehet a gyerekeivel.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

aremy
mikor fog a királyi tv-ben feltűnni mert ott még nem üdögélt amúgy meg szurokrá hogy a nemzet hörcsögének a társulatát szaporítja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.