Lezajlott a 2017-es Oscar átadás Los Angelesben, melyen újra egy magyar film is megkapta a legmagasabb kitüntetést! A legjobb film körül volt egy kis zűr... :) A Bakáts téri általános iskolások kitörő öröme pedig érthető! Gratulálunk a fil csapatának!

Feltöltő: KavehazMagazin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KavehazMagazin
"Gratulálunk a fil csapatának!" javítva "Gratulálunk a film csapatának!"
...elnézést, az izgatottság! :)
coni
Újból sok a jó téma nálunk, a filmesek mindig is kiemelkedtek a tehetségükkel.
Ami történt a legjobb film díj átadásánál az mutatja, hogy az Oscar rendezvény szervezése kritikán aluli, már csak a diszletről és a ruhákról szól.
emerencia
@coni: Fél füllel hallottam az este a tv-ből, hogy a filmbéli eset Svédországban történt. Az egyik alkotó Angliában járt egyetemre és a svéd szobatársa mesélte a történetet. Magyarországon elképzelhetetlennek tartok egy ilyen szervezett összefogást egy igazságtalanság ellen gyerek és felnőtt emberi közösségekben egyaránt. )-:

Spontán tiltakozás viszont előfordulhat de csak akkor, ha mindenkit egyaránt méltánytalanság ér:
A hetvenes évek első felében a gimiben nulladik órára jártunk kórusra. (Nagyon szerettem, jól is ment és nemcsak mozgalmi dalokat énekeltünk.) Mi egy ünnepségre készültünk, nem versenyre. Egyik alkalommal a tanár úr csak és kizárólag azt énekeltette velünk, hogy: "harcra győzelem vár, harcra hív hazánk". Újra és újra...
Nagyon meguntuk. Nem volt alkalmunk megbeszélni de annyira idegesítő volt, hogy egy idő után tiltakozásképpen szándékosan hamisan énekeltünk. A tanár úr rájöhetett ezért dühösen ordítozott és a pianínóba vágott egy széket. Később megbékéltünk és nagyon szépen sikerült az ünnepségen a fellépésünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.