Szókimondó, álmodozó, szívdöglesztő házvezetőnők a főszereplői annak a Magyarországon most debütáló sorozatnak, amelyet a Született feleségek alkotói jegyeznek, és kedd este startol a TV2 műsorán.

A Született szobalányok főhősei házvezetőnők, akik Beverly Hills legbefolyásosabb családjainál dolgoznak, és természetesen bepillantást nyernek munkaadóik életébe is. A sorozat 2013 és 2016 között négy évadon keresztül futott nagy sikerrel a tengerentúlon.

Indul a Született feleségek alkotóinak új sorozata, a Született Szobalányok

A történet gyilkossággal indul: valaki leszúrja a Powell család cselédjét, Flora-t. Az eset megrázza a környékbeli szobalányokat, akik jó barátnők. Carmen a híres énekesnél, Alejandro Rubio-nál dolgozik, mert azt szeretné, ha a férfi felfigyelne a hangjára. Zoila a Delatour családnál szolgál, és igyekszik megóvni a lányát attól a csalódástól, amit a ház asszonyának fia okozhat neki. Rosie a híres filmsztár Westmore-ok gyermekének dadája, miközben azon fáradozik, hogy a saját kisfiát is Amerikába hozhassa. Marisol ekkor érkezik közéjük, hogy a Stappord család házában betöltse a házvezető szerepét...

A Született szobalányok főszereplője a Ki ez a lány? (Ugly Betty) című sorozatból már ismert Ana Ortiz, de Roselyn Sánchez neve is ismerősen csenghet: egyik legismertebb munkája a Nyomtalanul című krimisorozat. Judy Reyest a Dokik című vígjátéksorozatban láthatták a tévénézők.

A Született szobalányok minden kedden este, 21 órától látható a TV2 műsorán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.