A konzuli kinevezéshez ki kéne járni a szamárlétrát, de "Csiszár esetében ebből csak a szamár van meg" – szállt bele a műsorvezetőbe két lábbal a megszűnő Heti Hetes főszerkesztője, Ónodi György egy Indexnek adott interjúban.

Ónody még az ATV-től hívta át az akkor induló műsorhoz Csiszárt, aki azonban egy év után otthagyta a kedvelt esti beszólogatós-közéleti tévéshowt.

Én személyesen leutaztam hozzá Szigligetbe, hogy ne legyen hülye, ne b...a el élete legnagyobb lehetőségét. Egy megveszekedett értelmes hozzászólása nem volt a Heti Hetesben. Harmincas szókinccsel érkezett a rádióba, negyvenessel az ATV-be, és ötvenessel távozott a Heti Hetesből, de ezt az ötvenest nyilván felfejlesztették a mostani főkonzuli megbízatása miatt. Neki köszönheti az ország azt a szégyent, hogy Havas Henriket Tanár Úrnak hívják. Hát mitől? Mert tanított? Az ő esetében ez nem egy státusz, hanem egy rang, egy korona, ami Csiszár miatt ragadt rá. De nézd meg Havas bármelyik műsorát, csak magáról beszél. Én még ilyet nem b...tam

- fogalmazott, de egy másik konfliktust is felemlegetett a leendő főkonzullal kapcsolatban:

... valami olyasmit mondott nekem, hogy pofán fog verni. Na, ez az a pont, amit nem tűrök el, az ütésnek még csak a verbális megnyilvánulásától is undorodom. Végül nem ütött meg... Nem lehet húslevest csinálni döglegyekből, ahogy Csiszár Jenő sem lehet főkonzul

- szögezte le végezetül Ónody.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
A valamikori műegyetemi ,nemzetközi hírű egyetemi tanáraimat járatja le Havas akkor,amikor közibűk tolja a pofáját.Ugyanis ráadásul egyetemi tanárnak sejteti illetve állítja be magát,mert arra a szegedi egyetemre hivatkozik állandóan,amelyik helyet adott a tanfolyamának,ahol gyakorlatilag termet bérelt.Szeretném üzenni ennek a majomnak,hogy az Egyetemi Tanár a legmagasabb oktatói rang,a tanársegéd,az adjunktus és a docens után,hogy az egyéb elvárásokra ne utaljak,mert az már kínos lenne.Az Egyetemi Tanárt nevezzük általában Professzornak,akit mellékesen az államelnök nevez ki!!! Ezt a barmot ki nevezte ki,mesélje el egyszer???Ezek után az is szégyelje magát aki nyálasan letanárurazza ezt a bunkót.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@huKKK: (01:02) Tévedsz kedves barátom!
Nekem már akkor is ez volt a véleményem Cs.J.-ről, a nemzet hernyójáról, amikor még mindenki másnak szerethető figura volt. Így végre örülök, hogy valaki kimondta ezt nagy nyilvánosság előtt is.

Egyébként én nem angol nyelvterületen születtem, hogy a sejpegő, bizonytalankodó, a felelősség elől oldalgó angol nyelvet fordítsam magyarra, ha ide beírok. Ilyen az "isn’t it”, amivel a megállapítást legtöbbször befejezik. Nem azt mondja az angol, hogy "That’s beautiful”, hanem "That’s beautiful, isn’t it”? …Magyarul ez így hangzana, "Ez szép, nemde?"... De a magyar soha nem mondja az állítása végén, hogy "nemde” Nem kér bátorítást és igazolást azért, mert mondott valamit. Hogy az tényleg szép, vagy "szerintem…”.
Az angol mindig megkérdezi a másikat, hogy azt önmaga tényleg úgy gondolja?
huKKK
@karma1: 09:36
Köszönöm a reakciót.
"... szeretnem, ha nem magazodna, mert ezen az oldalon altalaban mindenki tegezodik, meg az ellenfelek is - ha kerhetnem."
Nekem nem tetszik ez a tegezõ tradíció. Korlátozva érezném magam, ha muszáj lenne.
Remélem nem veszi sértésnek ha továbbra is magázom.

@verőce21: 18:11
"Nekem már akkor is ez volt a véleményem Cs.J.-ről
..."

Kár.
Veleda
Egy dolog piszkálja a csőrömet. Manapság egy lócsiszárból lehet diplomata+maximális fizetéssel és + juttatásokkal akkor van-e értelme 6 évig egyetemen tanulni és mellé letenni az illető ország nyelvéből a nyelvvizsgát+ még az angolt is, mert ugye az a diplomácia nyelve. Ma már nem fontos, Szijjártó megmondta, hogy ma már másképp értelmezzük a diplomáciai kinevezéseket.
Kérdem én egy futsall avagy futball elég mindehhez?
Kétségeim vannak, egyetemi felvételire készül az unokám, de csak 1 nyelven beszél, és floorballozik.Tessék mondani ez elég lesz ahhoz, hogy diplomata legyen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.