Egy átgondolatlan és roppant nevetséges válasz hozta meg az országos hírnevet annak a fiatal játékosnak, aki (Mária) Terézia helyett Tarzant vélte felfedezni a feladványban.

Reagált a szitokáradatra a Maradj talpon megalázott játékosa

Ráadásul a műsorvezető, Gundel Takács Gábor még jól le is oltotta szegényt, többek között Csitával és a gorilákkal viccelődve. Majd kapott hideget-meleget a kommentelőktől is.

Az Origo szúrta ki, hogy a megalázott játékos Facebookon üzent az őt lehülyézők táborának:

A magyar oktatási rendszert szerintem ne az alapján ítéljék meg, hogy egy tévés vetélkedőben, ahol x kamera figyel, ezt a választ adtam. Sajnálom, hogy ilyen negatív hullámot váltottam ki a kommentelők nagy részéből, nem ez lett volna a célom. Remélem, az utcán való köpködést azt mellőzni fogják, és ha lehet kérni, a családomat, a volt és jelenlegi iskolámat, valamint a tanáraimat ne kezdjék el szidni és minősíteni. Nem gondolom, hogy rászolgáltak erre"

– írta, majd így köszönt el:

Habsburg Tarzan és Mária Terézia kísérje utatokat!

A videó itt tekinthető meg >>

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troll6
@Csizmás Kond: ... gyalázkodással se!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Basszus én meg azt hittem ez valami mém...! :)))
Csizmás Kond
Ha már ekkorát bakizott nem kéne tetézze magyarázkodással...
troll6
@Csizmás Kond: ... gyalázkodással se!
nem tibi
Fiatalok hajlamosak nyomás alatt bakizni , én is elrontottam régen egy verset 1000 ember előtt egy szalagavatón , hát nem dicsertek meg érte .
Azért az jó hogy igy a végén poénozott .
Én megbocsájtok hallottunk már ennél nagyobb baromságot is mostanában .
pl a stadion egészségügyi intézmény .:-((((
qxy
Nem ő volt az első de az utolsó sem. Volt egy régebbi betelefonálós nyeremény játék a hölgy mentő övként kapta, hogy .- Na jó segítek. Ormánya van és nagy füle és olyan szürkés színe van. A hölgy rá is vágta .- Meg van Orrszarvú Na meg ott az a műsor hogy Észbontó hát az se semmi. az már valami.
justhpeter
@qxy: Baki vagy nem baki, ez az orrszarvú nagyon jó !
JAJMÁR
Ó, én nem is haragudtam, nyilván csak a megadott betűket nézte, azt már nem figyelte, mi volt a kérdés. Fölösleges ebből a vicces jelenetből drámát csinálni! Nevetni kellene, a humor az élet sója... vagy a csók? Nemtom O:-)
JAJMÁR
Propeller ! Miért felezitek le a lájkjaimat rendszeresen? Nem tudom mindig végignêzni, s mire újra jövök, letörlitek! Nyilván azt is, aki a válaszomat várja!
Miért ???
wpym
Ha a mai fiatalok nem a telefont nyomkodnak egesz nap, ha nem feszbuuuuuuuuuuuuuuuuuk lenne a legfontosabb, hanem muveltseget ado konyvet olvasnanak, nem tortenne ilyen eset.
JAJMÁR
@Mézike: Úgy tűnik. "A régi jó dolgokból már nem marad semmi" csak a krumplis csipsz O:-)
Aki Én
@Csizmás Kond: Na látod, így vagyunk veled is. Akkora baromságokat mondasz, hogy az érte kapott szidalmakat te is megérdemled. Mondjuk ezzel a gyerekkel ellentétben, te akkor sem érted.
JAJMÁR
@wpym: régi ""zene ezek a mai fiatalok" , te nem voltál fiatal? Vagy nem emlékszel? Amikor folyton bömbölő magnóval, majd wolkmannel sétáltak a "műveletlen" fiatalok?
Nincs a fiatalokkal semmi baj, benne élnek a jelenben.

Nem tudom mennyi idős vagy, de talán nem esne jól, ha egy kortársad bakijából téged -és az egész korosztályodat -ítélnének meg.
Sámannus
Nem tudhatja mindenki, hogyan fog viselkedni a kamerák előtt. Leblokkolt, és ez hozta ki belőle a minimumot. Sajnos az "igényes" közönség szigorúbb a résztvevőkkel, min saját magukkal.
A lényeg a gyerek reakciója, hogy másokat véd. Szimpatikus nagyon köszönöm neki.
Ludmilla
mit kell a srácot abajgatni,Mélyszaros Lőrinc sem tudná,mégis övé az ország...vagy rosszul tudom?
qxy
Biztos láttátok a Közgazd. egyetem tanulóit amikor az utcán fel adtak nekik három egyszerű kérdést és nem tudták a választ a kenyérboltos meg kapásból tudta a válaszokat. Az egyik szülő meg kikérte magának hogy a gyerekét hülyének nézték, mert " hirtelen jöttek a kérdések.'
Eriksson
Sajnálatos, hogy ilyen ifjú zsenik bekerülhetnek egy vetélkedőbe. Nem az ő hibájuk, és nem is Gundel Takácsé.
spu00
Sajnos a liberális nevelés csúcsosodott ki.Valamelyik nap a rádióban hallottam, hogy a gyerekek a nagy leterhelés miatt nem tudnak olvasni.Az elemi 1és 2. osztályában mi tanítanak? Ez nem a gyerekek, hanem a tanítók hibája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.