Még idén hosszabb időre külföldre költözik Hujber Ferenc. A színész nem leli már örömét a munkájában, rá­adásul szeretné ha gyermekei magas szintű oktatásban részesülnének – tudta meg a Blikk.

Kanadában kezd új életet Hujber Ferenc

Nem esik jól a színészet, nem érdekel már. Nem szeretek emberek közé menni, így a színházba is úgy megyek be, hogy magamra húzom a kapucnit. Szépen lassan köszönök el ettől az egésztől.

Nem először adja fel hazai életét, 2004-ben egyik napról a másikra Londonba költözött. Az angol fővárosban motoros pizzafutárként kereste a kenyerét, később az ottani Nobu nevű luxusétterem egyik pincére lett. Két évig élt Londonban a jobb élet reményében, de 2007-ben végül feladta, és visszaköltözött Budapestre.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Akit egyszer mar megcsapott a szabadsag szele , az mar nem alkuszik meg azzal, amit kap...
Gondoljon viszont nagy szineszek probalkozasaira: Kabos Gyula, Javor Pal, ... es meg Hofi Geza is megprobalt nehany honapig kulfoldon eloadomuveszkent megelni...

Mindegyikuk csalodottan, frusztraltan jott haza,...
Ja, ha neki jo a pizzafutarsag, vagy pincerkedes, es ezt a gyerekeiert teszi - akkor hajra, Hujber Feri... Kanadaban nem a trump van uralmon, fiatal a prime minister, Justin Trudeau, just go for it!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@karma1: Nekem elsőre Páger Antal alakítása ugrott be, ő is mesterien játszta el Ady-tól a "Föl-földobott kő" szerepét... Ferikének szívemből kívánom, lelje meg belső békéjét ott a távoli, gyönyörű birodalomban.Ha egy mód van rá, favágónak ne jelentkezzen, mert akkor nem két év, hanem két hét múlva hazamenekül
papa.49
@karma1: @eugen4402: Ez csak porhintés, színésznek nagyon kevés, viszont dolgozni se szeret, a családjáért meg semmi felelősséget nem vállal, hát az ilyen az én szememben ,,00,,...
karma1
@eugen4402: Haza fog o menekulni meg elobb... Kanadaban nem abbol elnek az emberek, hogy otthon varjak a segelyt,... ::o)))
magyarbakancs
Saját magán dolga ki,hol,mikkor ,mit csinál.
Ez most megint mért hír?
Eladott Ország
Szerencsétlen, egoista alak. Tönkreteszi még a környezetét is! Őket lehet sajnálni! Tényleg a pszichiátrián a helye... Csak a szemét kell nézni! Ráadásul " meg nemértett zseninek " képzeli magát...Vagy épp ez a betegsége? Semmirekellő, felelőtlen, drogos alkoholista. Úgyis kinyírja magát a piával. Fél liter tömény, 8-10 sör, 1-2 üveg pezsgő a napi adagja.
herczeg0210
Most mi lesz velünk? Itt hagy minket!? Hogy fog hiányozni? Miben is láttuk utoljára?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.