És Ön hallott már róla, hogy Hajdú Péter és Sarka Kata válófélben vannak, sőt, az előbbi már mással jár? Ha az elmúlt fél évet egy kő alatt töltötte, vagy ha még ennyi idő után is örömmel olvassa az egykori páros egymásnak címzett szurkálódásait, íme, itt a legutóbbi nyilatkozat.

Sarka Kata példáját követve Hajdú Péter is interjút adott a Velvetnek, amelyből az eddigiekhez képest csupán az derült ki, Kata szerint ő nem a házasságuknak köszönheti, amit eddig elért.

Az egész úgy kezdődött, hogy a másik visszaütött. Körülbelül ez az effektus. Egy biztos: én nem akarok a válásomról beszélni és Katáról rosszat mondani. Van két csodálatos gyerekünk, kilenc évet együtt voltunk; szép időszak volt, ami most véget ért. Ahogy mondani szokták; búcsúzni csak szépen szabad

- mondta Hajdú, de azért nem állta meg, hogy egyet oda ne szúrjon exnejének.

Nyilvánvalóan mindennek mindig oka van. Annak is oka van, hogy azt mondta, nekem nem köszönhet semmit. Fásy Ádám meg azt mondta, neki köszönhetem, hogy televíziós lettem. Mind a kettő annyira igaz, minthogy megnyertem az Eurovíziós dalfesztivált.

A tévés emellett hárította a Sarka Kata által sokszor hangoztatott vádat is, hogy már a házassága során sem volt teljesen hűséges hozzá:

Ne menjünk ebbe bele, hogy kinek mikortól kije van. A barátnőmmel január eleje óta vagyok kapcsolatban. Kata júliusban költözött el. Bőven hagytam időt, hogy rendbe hozzuk a dolgokat, de nem sikerült. A szakításunk óta eltelt fél év, s aztán próbáltam meg új életet kezdeni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Nem vagyok a téma szakértője, csak kérdezek.Ez a sudár hölgy most örökbe fogja majd fogadni az a kis kerekfejű pöcsikét?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Edmond Dantes
Nem vagyok a téma szakértője, csak kérdezek.Ez a sudár hölgy most örökbe fogja majd fogadni az a kis kerekfejű pöcsikét?
magyarbakancs
A legnemesebb Magyar nóniusz nemi szerve találja meg a hátsóját ennek a házaspárnak.
Eladott Ország
"Én azt tanultam belőled, Hajdú Péter, hogy ha egy pénzéhes gecinek egész életében semmi nem volt szent, akkor ez így is marad. Remélem ez az apróság nem töri meg az életedet és ugyanolyan jó étvággyal fogsz keresztben beállni három mozgássérült parkolóhelyre, mint eddig. Sajnos amíg lesznek emberek (és lesznek mindig), akik hajlandóak a Hajdú­féle szellemi színvonal képviseletében ország­ világ elé kiállni mindféle elképesztő intimsztorikkal, addig a siránkozó, elhagyott médiapojácának semmi gondja nem lesz. Kata Sarkát, vagy fordítva meg majd kiheveri. Amúgy nehogy félreértsd, Péter! Nem vagyok ellendrukker, csak undorodom tőled. Simán."
picike1
mindegy mit csak irjanak róluk ez van
nem csak az uj dologról az meg az ő dolga magánügye .de szóljon ha elvette esküvő mikor kesz? lássuk
papa.49
Hájpacni a csaj leeszi a fejedről a kását))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.