Van valami, amit még nem tudtunk Schobert Norbi és Rubint Réka 13 éves lányáról, Laráról – méghozzá azt, hogy észbontóan jól énekel.

Erre a fitt anyuka tegnapi Facebook-posztja a bizonyíték, amit már több mint 2 és fél ezren lájkoltak, nem is véletlenül: Pintér Tibornak igaza volt, amikor a tavaly A Nagy Duettben megállapította, Lara hangja figyelemre méltó, képeznie kéne.

Ez különösen annak fényében meglepő, hogy apja, Norbi is dalra fakadt már korábban. A nép tornatanára akkor a Color – Féltelek című számát dedikálta feleségének, ez alapján azonban nem sok zenei tehetséget néztünk ki a fitneszfamília tagjaiból.

Tévedtünk, Lara tényleg szuper:

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Az a helyzet, hogy Update Norbi maga csinált árucikket önmagából, a feleségéből, a családjából. Senki más, mint ő és a gyermekei anyja az, aki felelős a rosszízű megjegyzésekért. Nem, Norbi! Nem a családodat támadják. Az árut kritizálják. Éppen úgy, ahogy egy sportcipőt, táskát, ruhát, órát, arckrémet kritizálnak, adott esetben szidnak azok, akiknek nem tetszik. Szó sincs arról, hogy a csürhe bemászott a hálószobai ágyad alá. Te tolod bele a hálószobai ágyadat az emberek arcába. Nem lehet egyszerre dugni és szűznek maradni. Ha abból élsz, hogy árucikket csinálsz önmagadból, a családodból, az életetekből, akkor nem szabad csodálkozni azon, hogy nem mindenkinek tetszik a kínálat. Nem egy magánember intim szférájába nyomul be a csürhe, hanem egy megélhetési család tolja bele az emberek arcába az eladni kívánt terméket. A hőbörgés és házmester­ képzés helyett érdemes lenne ezen elgondolkodni, ahogy azon is, a sok ­sok, boldogságtól kicsattanó ügyfél mellett hány embernek ártotok akkor, amikor elhitetitek velük, hogy rondák és betegek, amiért nem Update termékeket fogyasztanak, vagy értéktelenebbek azért, mert nem az általatok tukmált egészség­ és szépségideált testesítik meg. Aki el akarja adni a portékáját – ahogy ti ezt akarjátok – az viselje el, ha nem mindenki vevő rá. Aki pedig meg akarja védeni a családját, az ne tuszkolja be a gyerekeit egy megvilágított kirakatba, két Update kifli és egy halom Rubint Réka DVD közé. Ennyire egyszerű ez." Lara hangja tényleg szuper, akárcsak a fitneszguru apjáé, különösen a nagyothalló.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
Kiderült: Schoberték lánya valamiben jóval tehetségesebb, mint a szülei.

Már ennyi idősen tönkretett húsz vidéki kényszervállalkozót?
justhpeter
Inkább táncoljon, a port jobban bírom.
Borsodi
Nem énekel rosszul,de a tehetség még jó messze van.X faktorba kevés, de egy fürdőkádban elég.
papa.49
Gondolkodom hogy ezen a késői órán meghallgassam-e de inkább majd reggel hátha nem tudnék elaludni annyira felzaklatna a danászás...
Desischado
Hát a tehetségtől olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől. A fürdőszobába pont elég lesz.
papa.49
@Desischado: Meghallgattam bár ne tettem volna, elrontotta a napom)))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.