Száguldó meteorként tarolta le az országot Kasszás Erzsi: napokig másról sem szólt az internet, mint hogy ki lehet a CBA új reklámarca, miért énekel, és ki az isten engedhette képernyőre. Az indokolatlanul boldog közértest Balázs Andrea színművész formálja meg, aki kedd reggel a Mokka vendége volt, és elmondta: imádja ezt az egész felhajtást.

A színésznő már a forgatás során érezte, hogy a nem mindennapi kisfilm komoly reakciókat fog kiváltani:

Nekem sem kell kétszer mondani, hogy legyek elmebeteg, őrült, és akkor (a forgatáson – a szerk.) már éreztem, hogy ha kikerül, ebből botrány lesz.

Balázs Andreát ezzel együtt cseppet sem viselték meg a kommentelők gonoszkodásai, amivel a reklámot, a szerepét, netán épp az alakját illették:

képzeld el, hogy egész jól [viselem], komolyan mondom. 99 százalékban jól szórakozom rajta, de tényleg. Egy idő után unalmassá is vált az a sok nagyon szemét komment, amit kaptam

- mondja, sőt: állítása szerint az első utálathullámot követően egyre kedvesebb üzenetekkel bombázzák. Elmondta: külön öröm neki, amikor teltebb lányok kérnek tőle tanácsot, hogy legyenek olyan vidámak és magabiztosak, mint ő.

Annyira sok jó kommentet kapok, és levelet, hogy megőrültök. Meg a mémek! Annyit nevetek! Eleinte voltak ezek a nagyon durvák, akár az alkatomra is, de most már viccesek, édesek

- meséli a színésznő, akivel gyakran megesik, hogy megállítják szelfizni az utcán. Néha attól is tart, hogy a színpadon is felkiabálnak neki – ha a felnőtt nézők nem is, akkor a gyerekek.

Balázs Andreát jelenleg a Karinthy színházban láthatjuk, ahol Árpa Attilával együtt a Tortúra főszerepét viszi. Megígéri, nem ragad bele a közérteslány szerepbe, az operettet is épp úgy szereti, mint a pszichotrillert.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Jól beloptad magad a köztudatba, nem biztos, hogy szinészi pályád előnyére!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Nem a Kasszás Erzsivel van gond,hanem Mészáros Lőrinc gazdagodásával!
Javaslom,hogy 2018-ban Mészáros Lőrincet válasszuk meg miniszterelnöknek,mert Ő nagyon jó üzleteket tud kötni. Az ország javára válna ha Ő a 2008-as szintre tudná hozni egy év alatt a Magyar gazdaságot. A Fideszt meg el kell zavarni az útólsó szálig.
Meleg nyomába sem léphet még Orbán Viktor sem egy ilyen ügyes üzletembernek.
Csizmás Kond
...szerintem azért csak idegesítik a negatív hozzáállások ...minden normális embert idegesítenének.
JAJMÁR
Lemaradtam róla azt hiszem. A híradóban láttam egy felszólalást, ahol a Kasszás Erzsit a lőrinchez hasonlították!
De ki az a Kasszás Erzsi? egy reklám?
JAJMÁR
Igaz a lőrinc is. Mo. reklámkarca ::(
JAJMÁR
Megnéztem a reklámot. Semmi különös. Egy reklám, akár a többi. Lehet, hogy már ezelőtt is láttam, de bennem semmilyen nyomot nem hagyott.
A tömeg kapott egy félrecélt, a haragjának?
(Személy szerint engem a lőrinc reklámarca sokkal jobban irritál)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.