A 28 éves Esztertől már nem áll távol a családalapítás gondolata, ez is szempont volt, mikor összejött Hajdú Péterrel.

Eszter nem riad vissza a nyilatkozatoktól – ez már a múlt heti Fonogram-díjátadón kiderült, ahol először mutatkozott nyilvánosan tévés szerelmével.

Hajdú Péter barátnője már a gyerekvállaláson gondolkodik

Az új barátnő elmondta, hogy számított a felhajtásra, de igyekszik jól kezelni a helyzetet. Még az sem zavarja, hogy mindenki Sarka Katához hasonlítja. Azóta ráadásul az is kiderült, Hajdúval a komoly terveket sem tartja kizártak:

Az előző kapcsolatom óta Péter az első az életemben, akivel komolyan gondolom. Bevallom, hogy 28 évesen már nem kezdenék bele olyan kapcsolatba, ahol a gyerekvállalás nem jöhet szóba

– mesélte a Hot!-nak.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Szeretné gyorsan elpalántázni a kakukktojást. Aztán dől a lé.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@Yoda69: Az ilyen hülyék ebben a korban még a farkukkal gondolkodnak.
papa.49
Mi van elmegy a gyors???Hová ez a nagy kapkodás???
lampa laz
Petya, hiába próbáltad megtalàlni Kata hasonmását, ez a nő hozzá képest 1 lófogú rinocérosz. Csak a pénzedre hajt azért kell neki a gyerek, mert az biztos anyagi hátteret jelent neki.
Eladott Ország
Amikor közös a párna, de a trezor már nem.
Ahogy Murphy törvénye is kimondja: ami el tud romlani, az el is romlik – a pénzügyi folyamatokban is mindig akad egy gyengébb láncszem, ami miatt a titokban tartott dugipénzre egyszer csak fény derül. A különböző számlák levelezési címébe hiba csúszhat. Vagy Eris, a viszály istennőjének almájához hasonlóan véletlenül kimegy a címre egy olyan banki kivonat, aminek nem lenne ott semmi keresnivalója. Géphiba miatt leragasztatlanul megy ki egy banki boríték... vagy véletlenül összetapad a kettő. „Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned!” – mondta Mark Twain. Ilyen viszont csak a mesében van.
volvós
Kicsi pénzéhes paripaarcú " sarki 2 " !!!Gyerekgyártás tervedhez keresd
fel a zsiroshaju kijaf@szomdajcstompikát...Ö ebben nagy menö !!!
Söt !!! Még egy kis pénze is van, amit rád költ egy numeráért !!
picike1
Az igaz dolog hogy mindenki vadász az életben ő is fogott valamit ki csak teljesen ki akarja szedni még 3/4 rész megvan a a gyerek + '/4 és kész a vadászat . a hálóban a Hajdu !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.