Úgy tűnik, Hujber Feri tényleg elhagyta az országot: egyirányú jegyet váltott oda, ahol Pataky Attila és a közelmúltig Mohaman is tartózkodott.

A színész a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában tette közzé legújabb felfedezését, a műsorvezetők pedig igyekeztek úgy tenni, mintha nem zártosztályért kiáltana az egész okfejtés.

Hujber cáfolta a híreket, hogy besokallt volna Magyarországtól, mondván: nem szeretne elmenni, de muszáj, mert rengeteg dolga lesz. Sőt, az elkövetkezendő 10-20 évben erről fog szólni a világ.

De mégis miről? – merült fel a kérdés a műsorvezetőkben, akik arra kérték a színészt, akkor legyen itt és most az "ősbemutatója" a rejtélyes "dolognak".

Erre aztán Hujber csak előhozakodott vele, hogy biztos forrásból tudja: Jézus színész volt, de nem ő halt meg, hanem egy 10 éves fiú, kora Stohl Andrása. Azt is megmagyarázta, hogyan jött rá minderre:

Végig figyeltem az életemet, mióta megszülettem. Amiről eddig a világ beszélt, tévedés. Jézust nem feszítették meg, egy 10 éves kisfiú halt meg. Innentől nekem nagyon sok a dolgom, el kell mennem külföldre, ott kell erről beszélnem

- közölte küldetése teljes tudatában a jobb napokat látott színész, hozzátéve: el tudná mesélni a történetet, elég borzalmas sztori, de erre nem elég a műsoridő.

Ma van az igazi húsvét hétfő, életemben először beszélgetni kezdtem a taxisofőrrel

- tette hozzá annak igénye nélkül, hogy ez bármennyire kapcsolódjon bármihez.

Tehát tegnap feszítették keresztre a kisfiút annak idején?

- kérdezett vissza Pachmann Péter, ám erre nem kaphattunk választ. Helyette Hujber belekezdett egy históriába a római színjátszásról és a nagyon fejlett technológiáról, meg a kisfiúról, akit a szárnyainál fogva függesztettek fel.

A végéig nem juthattunk el, de nyilván lesz, aki pszichiátriai beutaló helyett további műsoridőt ad szegény Hujber zagyvaságainak. Eközben minket, nézőket csendben, lassan elemészt a szekunder szégyen, már ha nem egyszerűen kiröhögjük, ami még szomorúbb.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Ez a gyökér teljesen megzakkant. Remélem nem közveszélyes.
simmering73
Egy drogteszt nem ártott volna adás előtt.
Atha
Vajon más országok celebjei is ennyire sebesültek mentálisan, vagy ebben is világelsők vagyunk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.