Egymillióval lett szegényebb VV Soma, a Való Világ 7 nyertese, miután ígéretéhez híven fél-félmillió forintot adott egykori villatársainak, Ginának és Viviennek.

A szomorú napon Soma mindkét lánynak átadta a járandóságát abból a 36 millió forintból, amivel a műsor után gazdagodott, de legalább hű maradt a szavához.

Amikor odaadtam a pénzt, egy világ dőlt össze bennem. Most is sír a szívem, mikor megláttam az SMS-t, hogy annyival kevesebb van a számlámon. Igyekszem spórolni, az eddigi nyereményből mindössze 30.000 Ft-ot költöttem el

- mesélte a fiú, aki a fizetéséből él, a nyereményhez pedig havonta hozzátesz, amennyit tud. Elmondása szerint Gina és Vivi folyamatosan kereste, hogy mikor látják már a részüket a nyereményből.

Kiderült, mennyi pénzt adott VV Soma játékostársainak

Gina már nagyon sürgetett, minden nap rám írt, hogy mikor adom oda, mert szeretne albérletbe költözni, és ahhoz kell a pénz. Azért is adtam oda ilyen gyorsan, mert úgy éreztem, nekem már megér félmilliót az, hogy ne írjon többet.  Arra költik, amire akarják, nincs beleszólásom. Rossz érzés, hogy egy millióval kevesebb, de megígértem nekik, és hát a muszáj az nagy úr 

– mesélte nevetve Soma, aki úgy érzi, Gina helyes célra fordítaná a pénzt, Vivien azonban elvásárolgatná az egészet.

(Blikk)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hát igen, aki becsületesen és keményen kénytelen minden fillérért megdolgozni, az meg is tudja becsülni. Persze, ha valaki jól és szorgalmasan elvégzi a munkáját, annak a 36 millió nem egy nagy összeg. Csak az a fontos, hogy Felcsúton lakjon, gázszervező legyen és a Pénztáros (nemstróman) Lőrike névre keresztelje meg a mamája néhány évtizeddel ezelőtt.
Na ez a majom kb. ugyanannyit dolgozott ezért a pénzért, mint a fent említett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.