Hajdú Pé­tert lepte meg a legjobban, ami­kor arról ol­va­sott, hogy gyer­me­ket ter­vez­nének barátnőjével, Esz­ter­rel – pedig épp Eszter nyilatkozott úgy, hogy akár ennek a lehetősége is felmerülhet.

A showman állítása szerint nem tudott erről, és egyébként is korainak érzi, hogy a téma egyáltalán felmerüljön.

Egyáltalán nincs napirenden Eszter és köztem a gyermekvállalás kérdése. Egyszerűen nem időszerű, hiszen a kapcsolatunk legelején járunk. Világos, hogy ő már gondolkodik azon, hogy egyszer édesanya lesz, de ez korántsem jelenti azt, hogy babát tervezünk. Ha így lesz, először a gyermekeimmel ülök majd le beszélgetni erről, de az nincs rendjén, hogy az újságokból szerezzenek téves információkat az édesapjukról

– fakadt ki ­Hajdú, aki új kapcsolatát is csak azért vállalta fel, mert a lapok már megszellőztették barátnőjének kilétét. Most már egy kicsit bánja is a dolgot:

Tény, hogy mi álltunk ki a nyilvánosság elé, de csak azért, mert nem maradt más választásunk. Célkeresztben élem az életemet, így az is csoda, hogy volt Eszterrel néhány hetünk, ami csak a miénk lehetett. Végül azért döntöttünk úgy, hogy vállaljuk a kapcsolatunkat a világ előtt, mert el akartuk kerülni a felesleges találgatásokat, de ezzel sem értünk célt

- mondta a Ripostnak a műsorvezető.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nils Holgersson
@nezelodo: Eszter már volt a kórházban! EMERRE küldték, de amarra ment...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Te jó Isten! Nem mindegy ennek az országnak, hogy gyereket akarnak ezek a celebek, vagy csak azért dugnak, mert szeretik a technikáját? Ettől még három hónapig kell várni egy betegnek egy MRI vizsgálatra, ha megéri, és az ország irányítása pedig egy a volt barátján bosszút álló ember kezében van, és a bosszú mindennél fontosabb!
Nils Holgersson
@nezelodo: Eszter már volt a kórházban! EMERRE küldték, de amarra ment...
Perwool
Nincs vége a világnak. Még ezer ilyen bárcás @urvát is el tud tartani a nép.

Timike, Cecike, Rasika, Matolcsyzita, most Eszterke kit felejtettem ki?
simmering73
A fotó rossz vagy ez a csaj már a fejére nőtt Petinek?
Perwool
@simmering73: Gyereket úgy sem akarnak, majd csinálnak kis sámlit-:)))
papa.49
@simmering73: A hájpacni fejéről leeszi a kását)))))))))))
gazdag dezső
Kit érdekel ez a baromarcú pár ??? Sokkal nagyobb,és súlyosabb problémák vannak ebben az országban mint ezek a Celebek !!! Szégyen a sajtóra is ,hogy ilyen szarságokkal foglalkoznak!! Nincsen más okosabb téma ? Szégyen gyalázat !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.