Évek óta elszámolási vita áll Schobert Norbert fitneszguru és két hazai DJ – Hamvai PG és Roberto Winny – között, mivel Schobert úgy használta fel a lemezlovasok mixeit, hogy azok használatáért sem engedélyt nem kért, sem pedig  a jogdíjakat nem fizette ki. 

A DJ-k először peren kívül kérték a pénzüket, erre Norbi feljelentette őket zsarolásért. A bíróság ebben a perben felmentette Robertóékat, akik 2015-ben egy 201 millió forintos polgári keresetet nyújtottak be Norbi, Réka és az érintett cégeik ellen.

"A fitneszguru reakciója sem maradt el, ötszázmillióra perelte a lemezlovasokat, hitelrontásért. Norbi ezt a pert vesztette el előbb első, aztán másodfokon is, összesen 1,5 milliót kellett ezért kifizetnie a nyertes félnek" – olvasható a Bors cikkében. Azonban Schobert, hiába szabott meg a bíróság 15 napos fizetési határidőt, azóta sem fizette ki a tartozást a DJ-k szerint.

Hamvai és Roberto Winny megunták, hogy lassan három hónapja semmi hír a pénzükről, inkasszót kértek Norbi számláira. 

Norbi a Bors kérdésére először úgy válaszolt, hogy semmiféle felszólítást nem kaptak, aztán kiderült, hegy mégis kaptak, de azon nem volt számlaszám, név. Roberto Winny szerint a periratokban minden adat szerepel, amire szükség van az átutalásnál, így ez az egész nem egyéb, mint időhúzás Schoberték részéről.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Bocs kedves fírkászok: LÁTTATOK TI MÁR INCASSO-T? =))
wagabund
a nép nem véletlenül nevezi a háta mögött sóher Norbinak...talán igaz, talán nem...
Desischado
Hány ilyen piszkos ügye volt már ennek a hazug szemétnek, - ez csak egy a sok közül.
nezelodo
Szánalmas figura ez a fitneszguru a kedves asszonykájával együtt! Ha meglátom őket újból és újból azon csodálkozom, kik azok akik bedőlnek a divatos szélhámosságaiknak. Az meg, hogy mások szellemi termékeit (is) díjtalanul sajátként használják fel, nem csodálkozom, tanulnak a hazai vezető politikusoktól. A legutóbbi kémia témájú "egyetemi székfoglalója" pedig röhejes volt, mélységesen lenézi a téma tanult ismerőit, lehet neki akadémikusi rangot adni mint egykor a szomszédban, Elena asszonyságnak.
papa.49
Sóherkám te egy aljas pacák vagy tudsz-e róla!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.