Hujber Feri állítja: nem kattant be teljesen, csak játszadozik, ám kérdés, ennek hihetünk-e az elmúlt napok eseményei után. Felesége, Cynthia szerint a férfi jobban járt volna, ha a Trónok Harca fantáziavilágába születik.

Nagy port kavart Hujber Feri hétfői Mokkás megnyilvánulása, amire kedden rátett még egy lapáttal. Sokakban merült fel a kérdés: vajon a színész figyeleméhes, vagy csakugyan ennél komolyabb mentális gondjai támadtak? Hujber az adásban azt fejtegette, Jézus valójában színész volt, és egy 10 éves kisfiút feszítettek keresztre.

Megszólalt Hujber felesége is a férje viselkedéséről

Ferit ezt követően kereste meg a Bors, a színész pedig állítja: nem őrült meg, ez csupán egy játék a részéről.

A Facebookon engem is bombáznak egészséges táplálkozással, mindenféle edzésmódszerrel, fotókkal. Én pedig a gondolataimat írom le, nem posztolok képet, csak a gyerekeimről. Ezért miért lennék őrült? Az is őrült, aki megírta a Da Vinci-kódot? Azt gondolom, a világ ősnyelve a magyar

- mondta Hujber, majd hozzátette, ő nem bánt senkit sem, vele sem kéne ezt tenni. A Ripost megkereste Hujber feleségét, Tölgyesi-Khell Cynthiát, aki kitart férje mellett.

Mindenki gondoljon amit akar, nálunk minden rendben van, mindenki csinálja a dolgát. Szerintem a Trónok harca fantáziavilágába kellett volna születnie. Én már megszoktam a férjem sajátos dolgait

- mondta a lapnak.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Szerintem csak arról van szó, hogy Feri mindig is egy csodabogár volt. Hogy a TV2 többet nem hívja meg műsorban annyit neki megért, hogy trollkodhatott ott egyet.
namihami
Szinész?
A Latinovics, a Bujtor, a Gobbi Hilda, a Major Tamár i tak dalse...hadd ne soroljam tovább- azon a fenti szinpadon most hangosan zokog.
Már mindenkire lehet mondani, hogy szinész?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.