Náray Tamás, az egyik leghíresebb hazai divattervező Hujber Feri régi jó barátja. A kíméletlen őszinteségéről ismert Náray Facebook-posztban tudatta, hogy mélységesen felkavarta, milyen állapotba jutott a színész, de elítélően szólt azok felé is, akik képernyőre engedték.

Náray azt mondja, már egy ideje érezte, hogy Feri körül nincs minden rendben – bármilyen excentrikus személyiség, ott voltak az intő jelek, hogy súlyosabb mentális problémákkal is küzdhet.

Nem tudtam nevetni, de nem is csodálkoztam, mert ismerem őt, dolgoztunk együtt, mindig kicsit furább volt, mint a többiek, de szeretem, mert érdekes személyiségnek tartom, aztán eltávolodtunk, majd a közelmúltban riadtan láttam, hogy ebből baj lehet... Láttam, de nem akartam elhinni, valami olyasmi kelt életre bennem, mintha azt mondta volna valaki, hogy most megint éjszaka lesz, ...hogy elmarad a nappal, mert visszafelé is fordul a föld egy párat... Aggódom és együttérzek a szeretteivel.

Náray elsősorban mégsem ezért ragadott Facebookot. Az akasztotta ki, ahogy Hujber "megváltozott állapotából" a tévéműsorok készítői is hasznot húznak:

nekik természetes a becsapás, a hazudozás, láthattuk, őt is milyen álságos, mézes-mázos telefonnal hívták előszörre be, azán mi lett belőle. Mert eleve tudták, hogy röhögni akarnak rajta... Hogy pellengérre állítják a "bolondot" vihogva... Ezek az emberek mások kigúnyolásából élnek, így szerzik meg a semmitmondó kis fillérjeiket. (...) Sajnálatos, hogy "emberileg" a szerkesztőségekben ennyi az igény, a kultúra és a tehetség a saját munkájukhoz. És mélységesen sajnálandó, sőt megvetendő ezen, azaz minden valószínűség szerint egy beteg emberen nevetgélni

- olvasta a fejükre a tervező, aki azt is el tudja képzelni, hogy Feri mindenkit lóvá tesz és csak szórakozik.

Mondjuk ebben az esetben számíthat tőlem egy irtó nagy fülesre, de szívből mondom, örülnék neki. És percig se bánnám, hogy becsapott. De a boldog végkifejlet sem mentesítené az "elkövetőket" a tv-nél. Semmi esetre sem.

Íme, a teljes bejegyzés:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.