Már megírtuk, hogy hamarosan útjára indul A Nagy Duett legújabb évada, ebben pedig többek közt Zimány Linda is felbukkan majd. A modellből lett jogász szeretné ledönteni a sztereotípiákat.

A nemrégiben szinglivé vált Zimány Linda is ott lesz idén A Nagy Duett amatőr versenyzői között, profi partnerként pedig az egykori X-Faktor győztes Oláh Gergőt kapta maga mellé.

Nagyon aranyos ember, aki brutál jól énekel és táncol. Ahogy beszélt a feleségéről, a családjáról, majdnem elsírtam magam. De tényleg! (…) Ez nem olyan műsor, amiből rosszul lehetne kijönni. Ezt tá­masztja alá az is, hogy itt van Völgyesi Gabi, aki praktizáló ügyvéd

– mondta el a Borsnak a modell, akinek jól jött, hogy Kedves Ferenccel való szakítása után érkezett egy felkérés, szerinte ugyanis egy kapcsolat sem bírná el az ezzel járó hajtást. Linda kedvenc filmjéről, a Dr. Szösziről is beszélt, azt mondta: szeretné annak hősnőjéhez hasonlóan bizonyítani, hogy nem is olyan üresfejű, mint azt róla sokan gondolnák.

Zimány Linda reméli, A Nagy Duettben ledobja a szőkenő-szerepet

Szerintem kevés párkapcsolat élné túl azt az időszakot, ami most következik. Reg­gel nyolctól délutánig iroda, utá­na táncpróbák, tizenkét munkaórás napok lesznek. Így nehéz lenne. (…) Pozitív film, ami arról szól, hogy küzdeni kell a beskatulyázás ellen. Dr. Szöszi is negatív kritikákból merít erőt. Az egyik kedvenc filmem. Felvállalom, és képviselem is, hogy ezeket a sztereotípiákat döntsük le. Lehessen bebizonyítani, hogy valaki indulhat úgy A Nagy Duettben, hogy a hétköznapokban azért tud működni egy komoly szakmában, jelen esetben ügyvédként. Látom a kollégákon, adott esetben a bírókon is, furcsállják, hogy más szerepben látnak, de tudják, hogy mennyire igyekszem. Én is ember vagyok, ebben a szakmában ugyanott kezdem, ahol ők, csak több előítélettel.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Hehehehe :D Ha le is dobod az a "szőkenő" szerepet az aranyásó kurvát nem fogod soha.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szeparepa2
Nem lehetne, hogy inkább, ahogy szokta, a textilt dobja le? Azt jobban élvezném sokkal (már ha még mindig olyan gyönyörű feszes kemény az a popó így MILF korszakba lépve is... :D
volvós
@Szeparepa2: 17:26
Csak vigyázz, nehogy eltévedj az alagutban ...:-)))))
Szeparepa2
@volvós: Nekem bőven megfelel, nem vagyok én se mai gyerek, és egy bradpityu sem...
volvós
@Szeparepa2: Hát a " böséggel " nincs is baj...:-))
Csak hányadik lennél a látogatók sorában ?? Hihihihih
Szeparepa2
Sok jó ember, kis helyen is... azaz pardon, jó nagy helyen is elfér... :D
papa.49
@volvós: @Szeparepa2: Csak nehogy szembe jöjjön veled a bécsi gyors))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél