Előszeretettel alkalmazzák a modellcégek Horváth Évát, annak ellenére is, hogy az egykori szépségkirálynő már 5 hónapos terhes.

Éva szinte napi rendszerességgel posztol a Facebookon, több mint 200 ezren követik, reklámozott már a fürdőruhától az étteremig sok mindent.

Erre már egy egész iparág épült. A követők száma alapján kötik a reklámszerződéseket, amelyeknek a fotó mellett az is lényege, hogy a cele­b a saját szavaival írjon egy adott termékről. Cserébe 30-100 ezer forintot kaphat a sztár egy posztolásért, de előfordul, hogy nem pénzt adnak, hanem szolgáltatást vagy terméket

– mondta a Blikknek egy PR-szakember. A lap megkereste Horváth Évát is, hogy árulja el, mennyire lehet ebből megélni.

Nem fogok pénzről beszélni, de az nem igaz, hogy minden kép után honoráriumot kapok. Az elmúlt időszakban rengeteg pocakos képet posztoltam, ezeket egy gyerekkori barátnőm készítette. Örömmel tölt el, hogy bizonyos cégek akkor sem akartak lecserélni, amikor állapotos lettem

– mondta a modell, aki négy hónapos terhesen még fürdőruhát reklámozott.

Amikor a fürdőruhás cég megkeresett, még szerettem volna titokban tartani a terhességemet. Az ajánlatuk viszont arról szólt, hogy majd egy hónap múlva lenne a fotózás, és tudtam, hogy akkor már látszódni fog a pocakom, ezért színt vallottam. Ők azonban még így is ragaszkodtak hozzám, és elkészítettük ezeket a bizonyos reklámfotókat.

Éva barter-szerződéseket is szokott kötni, ahol nincs pénzmozgás. Hozzátette, nem adja a nevét bármihez:

Nemrég egy jövedelmező reklámszerződést utasítottam vissza, mert nem voltam biztos abban, hogy a termék, amelynek a hirdetésére felkértek, az egészségre valóban ártalmatlan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.