Bár a showman nem hagyja el az ATV-t, műsorgyártó cége most az RTL Klub számára gyárt egy gasztro­show-t, amelyben Hajdú mint műsorgyártó, producer és szereplő is feltűnik majd.

A lényege, hogy Wossala Rozina olyan sztárokhoz látogat el, akik egyáltalán nem tudnak főzni, például hozzám. Benéz a hűtőjükbe, és abból, amit ott talál, elkészít egy fogást, amit az adott sztár végig megfigyelhet, majd ezután reprodukálni kell, teljesen egyedül, Rozina pedig értékeli az elkészült ételt. Izgalmas, humoros gasztroműsor lesz. A csatornával közösen döntöttünk úgy, hogy a Konyhafőnökben először versenyzőként, aztán zsűritagként bizonyító Rozinát szeretnénk felkérni, hogy legyen a műsor házigazdája. Valójában én már több mint tíz éve ismerem őt, és kiváló választás a feladatra

– mondta az Esti Frizbi műsorvezetője a Blikknek.

Újabb csatornán futhatunk bele Hajdú Péterbe

Hajdú abból sem csinált titkot, hogy az ATV mit szól ahhoz, hogy augusztusi átigazolása óta már másik csatornának gyárt műsort.

Az ATV marad az anyacsatornám, ahol vasárnap este a cégem által gyártott Frizbinek és a Heti Naplónak köszönhetően nézettségben a második helyen végeztünk.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Újabb csatornán futhatunk bele Hajdú Péterbe.

Tudom. Kb. 100 méterenként. Minden közművesített útpadka mellett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.