A tévés-rapper Majkának már megint fajsúlyos közéleti ügybe sikerült beleállnia. Csúnyán kiakadt a magyar rádiós zenei szerkesztőkre, mondván: az igazán népszerű előadók helyett csak a gagyit játsszák. Persze, saját szerzeményeit az előbbi kategóriába sorolta, ezért a sok indulat.

Az 50 milliós játszmát befejező tévést mindig bántotta, hogy a rádiók nem játsszák a zenéit, annak ellenére, hogy a YouTube-on kifejezetten sikeresek a videói. Majkát dühíti, hogy a rádiók nem a nép szolgálatában állnak, csak a vezetők döntenek a lejátszott zenékről.

Hogy miért nem hallgatnak az emberek manapság rádiót? Főleg a fiatalok? Itt a válasz! Még mindig nincs köszönő viszonyban se a rádiós szerkesztők, és a “nép” ízlése! Ki az, aki egyszer számonkéri ezeket a nímand f...kat?

– tette fel a kérdést közösségi oldalán, amihez szemléltetésként megosztotta a YouTube, valamint a MAHASZ rádiós toplistáját.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Tudtam én, hogy 2017 a lázadás éve lesz, de ennyire? Pont Amerikába? Ilyen fiatalon kivándorolni? Éppen a sikerek csúcsán? Amikor szarnak rád a zenei rádiós szerkesztők? Vagy te vagy a nép izlése, a zenei moslékoddal, te hülye majom? De hát ezt így hogy? És akkor távkapcsi is lesz? Nem elég, hogy porlik a nemzet, a földi paradicsomot egy újabb kiváló őstehetség hagyja itt, aki a férfi princípiumot sutba vágva a tengerentúli önmegvalósítás útjára lép. De vajon ez azt jelenti, hogy végre nem veled lesznek tele a tudományos magazinok, te ózdi Digó, vagy ellenkezőleg? Minden utcasarki, pálmafák alatti, óceánparti vonaglásodat és zenei ricsajos óbégatásodat élőben közvetíted? Az van, hogy közben meg szar érzés látni, hogy a magyar fiatalok ennyire nem tudnak boldogulni ebben a minden szempontból sikeres és szárnyaló országban. Erősödünk, mint a kurvaélet, a fene nagy turulszaros Mária földjén. Nem hiszem el, hogy így kicsesztél a nemzettel, ha elmész kedves ózdi Digó Majka. Vidd magaddal a testvéredet a nemzet tacskóhitlerét, vagy marcipánceausescuj­át is. Nem egy Eminem vagy, a Győzike féle zenei moslékot a tengerentúlon sem kajálják.
relatív
A mai Magyarországban - más országban IS hasonlóan - az a nagy baj, hogy a médiához jutó egy személy vélt bánatát mint a rendszer hátrányát mutatják be !

Az a töméntelen hazugság-áradat mely a mind szélesebb - sajnos ez a média elfogult - körben elérhető médiumokon ' csöpög ' a nem széles látókörrel rendelkező ( átlag ) kóbor apácákat, apácokat ( IS ) olyan önkívületbe taszítják - lásd a vezér imádatát -, hogy ebből csak több generáció után remélhetünk kilábalást !
ila51
nem hallgatok rádiót...most például Nina Simone a kedvencem a youtuben
...ég és föld a mostanában sztároltak között
ezek már régen a süllyesztőben lesznek...míg N S mindig örökzöld
papa.49
@ila51: Sajnálattal tudatom nálam se fér bele a hallgatható kategóriába ez az ózdi rapper vagy mi a fene, én zenét szoktam hallgatni, nem ,,macskanyávogást,, ...
1magyar
@papa.49: Nekem az operákról dettó ez a véleményem. De a mai rappeket sem szeretem.
papa.49
@1magyar: Én a rockon nőttem fel nekem az marad örökre a kedves, a komoly zenében van néhány amit kedvelek, meg is hallgatom néha, de a reppet ki nem állhatom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.