A divatmagazin legjelentősebb, francia kiadása, illetve a brazil Valentina Sampaio mondhatja el, hogy divattörténelmet írtak.

A divat Bibliájának számító Vogue-ban szerepeltek már transznemű modellek, de most először szerepelt a címlapon is transznő (vagyis biológiailag férfinak született) modell: a 20 éves brazil Valentina Sampaio.

Először szerepelt transznemű modellel a Vogue címlapján

Valentina egy kis halászfaluban született, és eredetileg színésznő szeretett volna lenni, de ezeket az álmokat egyelőre zárójelbe tette, mert tavaly november óta inkább a kifutón bizonyít. Először hazájában, a São Paulo-i divathéten mutatkozott be, de hihetetlen gyorsan lépked előre.

Itt egy kis videó a fotózásról:

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@human: ...vannak betegek akik nem tehetnek róla, de vannak hülyék akik maguktól lettek azok.
Csizmás Kond
@Szeparepa2: ...erre mi a lószart lehet mondani...
hogy tudja valaki olyan neműnek elképzelni ami nem ő ?...az hogy valaki szexuálisan aberrált még nem jelenti azt hogy a neme megváltozott.
human
@Csizmás Kond: A természet néha furcsa dolgokat művel. Biztos hallottál már sziámi ikrekről, albínókról, fa emberekről és még sok más furcsa szerzet él a földön akikkel egy biológiai hiba kicseszett. Ezek után nem tudod elképzelni azt, hogy valaki női tudattal születik, de férfi nemi szervvel?
human
@Csizmás Kond: Vagy el tudod képzelni, csak elfogadni nem?
Csizmás Kond
@human: ...tudat...persze maholnap robot tudattal is fognak flangálni...marhaság. Amije van azzal a felszereléssel és tudatta él mindenki...csak vannak akiknek az nem elég.
A tudat mindig egyenesen arányos a lehetőséggel. Akinek farka van az szexuálisan ugyan vágyhat arra hogy fenéken dugják de halvány lila gőze sincs milyen nőnek lenni vagy milyen kihordani egy babát és megszülni...szóval hazugság az egész...és ez fordítva is igaz.
Csizmás Kond
@human: ...ja és ikrek...láttál vagy hallottál már olyan sziámi ikrekről akik kétneműek ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.