Nem egy Facebook-kommentelőnél csapta ki a biztosítékot, mivel eteti gyerekeit Sarka Kata, a magyar Marie Antoinette, akinek mindenféle úri huncutságra telik az üzletasszonyi fizetéséből. Hogy mivel? Hát gyümölcsös sushival! Dráma.

Pedig Hajdú Péter exneje nem provokálni szeretett volna a bejegyzéssel, egyszerű cukiskodás és helyzetjelentés lett volna a vasárnap esti vacsoráról.

Rosszul sült el: hamar emlékeztették rá, hogy akinek kenyérre is alig telik, annak nem illik sushit mutogatni.

Sarka Kata "luxusételt" adott a gyerekeknek vacsorára, a kommentelők nem tudták megemészteni

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Mennyire beteg már, hogy valaki fingani sem tud anélkül, hogy meg ne osztaná a nagyvilággal.
Csak én unom rohadtul ezt a beteg magamutogató családot???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Undormány ez a nő, esze meg semmi. Ahol rengetegen a létminimum alatt élnek, a képükbe vágja, hogy neki mi mindenre telik. Legalább hallgatna!
Eladott Ország
Sarka Kata meg az ő sarka képviseli a nemzeti-konzervatív-keresztény értékrendet. Mint a pálinka, akác, székely zászló, turulszar, nemzeti vakvágta, házelnöki bajusz, pitykés struccpörköl a baszki Izaurával együtt. A munkaalapú társadalomban vett táska márkája Yves Saint-Laurent -most már csak Saint Laurent-, ami több százezer forintba kerül. A márkát egész pontosan 1650 dollárért, azaz 477 ezer forintért lehet most beszerezni. A médián naponta végigvonagló, gondtalan életet élő celebnépség ilyen szokatlan gesztusra vetemedik. Szomorú és egyben dühítő, hogy az ilyen feltűnési viszketegségben és mániában szenvedő celebpicsák azt hiszik, hogy a magamutogatásuktól önmagukban értékesek lesznek.
Eladott Ország
A keményen dolgozó kisember jövője, magyar Marie Antoinette országában.
Jó itt élni! – sóhajtott fel a Keményen Dolgozó Kisember. Gondosan visszacsúsztatta a fotót a
tárcába, háromszor meghajolt Orbán Viktor és Semjén Zsolt lovasszobor­csoportja előtt és
ruganyos léptekkel megindult a Szép Jövő Sugárút irányába. Ez a nap is úgy indult, mint a többi. A párthatározatnak megfelelően reggel felkelt a nap, lassan lecsöpögött a kávé az M&M (Mészáros és Mészáros) gyártmányú kávéfőzőből, amibe kizárólag az M&M márkájú kávé kompatibilis. Igaz, mást nem is lehet kapni. A Keményen Dolgozó Kisember elszürcsölte a pörkölt tevepata és disznószar aromájú nedűt, elöblítette a csészét a vödörben, amibe az esővizet szokta gyűjteni. Ivásra kizárólag az M&M márkájú ásványvizet, illetve a Nemzeti Csapvizet lehet használni, már akinek telik rá. A többieknek – a Nemzeti Összetrtozásintézet és Ellenőrzési Hivatal szakvéleménye alapján – jogukban áll tavasztól őszig esővizet, télen havat gyűjteni az erre a célra rendszeresített, hitelesített gyűjtőedényben, melyet az O&T (Orbán és Tiborc) gyárt és forgalmaz. A hó, valamint esővíz gyűjtés literenként jóval
kedvezményesebb, mint a vezetékes víz, a kormány az áfáját is csökkentette 32 százalékra, hogy az alacsonyabb keresetűek is hozzá tudjanak jutni a napi kortyolnivalóhoz.
eszegfu
@volvós: tegnap 17:00 Mintha egy cseppet "gonoszkodnál"?! Ejnye-bejnye!:))
volvós
@eszegfu: 09:28

...egy " cseppet "..., na ne máááá !
Az " ilyenekkel " gonosz vagyok !!
Nem kicsit, nagyon !!!:-)))
Grafix69
Ez kell a parasztnak , szusi evők , na meg üzletasszony aki régen is az volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.