Demjén Ferenc a Blikknek adott hosszabb interjút, melyből megtudhatjuk, mennyire rajong a lovakért, és hogy úgy általában mi újság vele.

Rózsi a bevándorlással kapcsolatban is kifejtette véleményét:

Világrészek akarnak áthelyeződni, amit elfogadhatatlannak tartok. Mindenki a maga helyén találja meg a boldogulását, és ne zavarjon másokat. Ez a nézetem. Kerítéspárti vagyok, pár sodronyt szívesen hozzá is adnék.

"Ha át akarnának gyalogolni a birtokomon, a rendcsinálásba magam is beavatkoznék" – teszi hozzá a kerítéspárti zenész.

Demjén Rózsi szőlőkaróval fegyelmezte meg cigány szomszédait

Demjén azt is elmeséli, hogy többször jártak már betörők a birtokán, általában kisebb anyagi károkat okozva. Kiemelten említ néhány esetet, amikor cigány szomszédaival került összetűzésbe:

Akkor is adódtak problémák, amikor romák laktak a szomszédságban. Először a láncfűrészem tűnt el a kamrából, ahová csak kisgyereket lehetett beszuszakolni a rácson keresztül, és ilyen forma kölykei itt akkor csak nekik voltak. Később a kutyámat mérgezték meg, és ekkor átmentem hozzájuk egy szőlőkaróval. Nem szívesen fenyegetőztem, de ha nem tettem volna, nem lenne respektem. Ezért is szoktam gyakorolni a lőtéren. Mellesleg, Kusturica-filmbe illő jelenet volt, mert az öregasszony elszólta magát, hogy biztos azért vagyok dühös rájuk, mert elvitték a láncfűrészt. Erre a többiek egyszerre kiáltottak rá, hogy kussoljon

- emlékszik vissza Rózsi.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Aha. "Kerítéspárti vagyok, pár sodronyt szívesen hozzá is adnék." Kerítéspárti! Mert szégyellnéd kimondani, hogy rezsimpárti!
Amióta elsírtad magad, hogy 48 rugó a nyögdíjad, azóta megvilágosodtál - hisz vannak előtted példák, mint Patakí-Ufó és társai - miszerint be kell állni a sorba és pirosra tapsikolni a tenywereidet, hátha neked is leeseik egy Nagy Lé a nyögdíjka mellé!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
El is hinném, csak az a kurva sapkám nem hiszi el, ki tudja miért...
Ha te oda átmentél EGYEDÜL, onnan te nem jössz ki élve az tótziher...
Ismerlek régről de nekem csak a hónomig értél meg soha nem voltál 100 kiló ahol a férfi kezdődik, mert az alat csak ,,levélnehezék,, ...
Cefi
Ezt a két bebaszás közti 3 percben mondta, a napi delíriumban?
Cefi
@namihami: 18.34. Köszönöm. Szívemből szoltál.
karma1
Szerencsetlen alkesz , azt vizionalja, hogy o valaha is atment a cigokhoz egy szolokaroval...
Aha,... Meg 3 aranylemezzel, hogyha megis rosszallanak a szolokarot a szomszedok... Ha melled utnek is meghalsz, te hulye szajkarates!
eugen4402
Én hiszek neki. Sőt, úgy emlékszem nem is egy karó volt nála, hanem egy egész köteg... A víz is kiverte, amíg átért a szomszéd tanyára, pedig december volt és mínusz 12 fok.
- Aggyisten szomszéd! Meghoztam ezt a kis tüzelőt, amit megígértem...
- Jól van fiam, tedd le a favágó tuskó mellé, a fejszét megtalálod ott a pad alatt. Állj neki, mert már alig izzik a tűztérben a zsarátnok.
- Értem én tisztelettel, kedves Kolompár szomszéd, és holnap hozok még egy bónusz tüzelő-köteget is. Jobb a békesség...
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/03/27/tedd-le-azt-a-karot-rozsi/
Nem vitatom el a felháborodás jogát, de mégiscsak érdekelne, hogy a szőlőkarón innen és túl, mit gyakorolsz te a lőtéren? Majd legközelebb lelövöd a rácson keresztül bemászó roma (!) kisgyereket, ahelyett, hogy a rendőrségen toporzékolnál, hogy cselekedjen? Szeretett kormányod azt ígérte, hogy két hét alatt rend lesz, akkor most mi van? Baranyában
neked kell a szőlőkarót bevetni, mert nincs aki megvédjen? Az öblös cigányozás rendben van, ha többre nem futja, de látni kéne, hogy ez sem fogja megoldani a problémát, mint ahogy az extrasodronyaid sem a menekültkérdést. Szerintem tedd le azt a karót, Rózsi! Vannak még sokan ebben az országban, akik szerint nem az az élet rendje, hogy fanyelű konyhakésekkel megyünk át a szomszédba számonkérni a lopott szajrét. Erre sem erkölcsi, sem jogi alapja nem lehet senkinek. Még neked se. A respektet már kivívtad másképp, ezzel csak a megvetést érdemelnéd ki. Ha már úgyis annyira aggódsz a nyomorúságban tengődő pályatársaidért, akiket cserbenhagyott a gondviselés, inkább tegyél valamit az érdekükben. Ahelyett, hogy szeretett nemzeti kormányod agymenéseit a gyakorlatban alkalmaznád és a közveszélyes butaságot terjesztenéd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.