Ezt a Tankcsapda állítja, akik közös fotót is posztoltak az örökifjú művésznővel.

A Fábry-show-ban vendégeskedett a Tankcsapda, ahol nem várt meglepetéssel szembesültek: a műsorban rajtuk kívül Halász Judit is vendég volt – olvasható a Blikk cikkében.

A Tankcsapda legénysége nagyon tiszteli a művésznőt dalaiért, Lukács Laci ezeken nőtt fel, Sidlovics "Sidi" Gábor gyerekei pedig ugyanezeket az albumokat hallgatják most. 

"Halász Judit bár egy fellépésről érkezett a Magyar Televízióba, rendkívül üdén és kedvesen fogadta a három rockert, és tökéletesen képben volt a zenekarral. Ő maga invitálta be az öltözőjébe a zenészeket, ahol a Tankcsapda számára mindenképp különleges élménynek számító találkozást meg is örökítették" – olvasható a cikkben.

TISZTELETTEL ÉS KÖSZÖNETTEL álltunk össze egy ...

TISZTELETTEL ÉS KÖSZÖNETTEL álltunk össze egy fotó erejéig Halász Judittal a Fábry Show felvételeinek szünetében. (Ha nem tudnád: Ő a magyar gyerekzene „metalikája", a műfaj koronázatlan királynője, akinek dalait számtalan generáció óta mindenki ismeri) Az adást csütörtökön (03.30.) este 21.00 órától a Duna Tv-n láthatod. #tankcsapda #halászjudit Fábry Most

(Címlapi fotó: MTI/Máthé Zoltán)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

almalibre
Jó, mert nem a pénzért erölteti a kedvességet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.